2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb XIV.kerület XV.kerület XVI.kerület

Buszokkal pótolják a HÉV-et az Örs és Cinkota között

HÉVMájus 21-én, szombaton üzemkezdettől május 22-én, vasárnap üzemzárásig a H8-as és a H9-es HÉV az Örs vezér tere és Cinkota között nem közlekedik. A kimaradt szakaszon a HÉV-ek helyett az Örs vezér tere és Cinkota között (Kerepesi út–Veres Péter út–Szabadföld út útvonalon) a H8-as jelzésű HÉV-pótlóbusszal lehet utazni. Az autóbuszra az Örs vezér terén a 244-es busz végállomásánál (a Sugár Üzletközpont mellett) és a Kerepesi úton (az Árkád mellett) lehet felszállni – adta hírül a BKK.

Cinkotán a HÉV-állomás mellől, a 92-es buszok Vidámvásár utca és Cinkota megállóiból indul a pótlójárat. Az állomás melletti parkoló átépítése miatt a cinkotai buszfordulóban nem lehet fel- és leszállni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.