EUR: 313,27 Ft
CHF: 261,79 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XII.kerület

Csúcs ez a futás!

Közel kétszázötvenen vettek részt a Fuss a csúcsra! lépcsőfutóversenyen, melyet idén hetedszer rendezett meg a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. A cél az volt, hogy a versenyzők 134 lépcsőfokot maguk mögött hagyva, minél rövidebb idő alatt jussanak fel a János-hegyi Erzsébet-kilátó tetejére. Hirling Márk negyedik alkalommal futott pályacsúcsot, ezúttal 21,46 másodperccel volt ő a leggyorsabb.

– A Than Károly Gimnáziumban olyan sok az osztály, hogy rendszeresen a folyosón futunk a testnevelésórákon, így egy kicsit jobban hozzá vagyok szokva a lépcsőzéshez. Itt a kilátóban azért nehezebb volt a dolgom, különösen az utolsó szakaszon, ahol már nagyon szűk a hely – mesélte a vonulós tűzoltónak készülő fiatalember, aki jövőre szeretné 20 másodperc alá szorítani a kilátócsúcsot.


(képet tördelők segítségével lehet leszedni a hegyvidek.hu galériából)

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.