2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb XIV.kerület

Drogtanya van a garázsok mögött?

drog-1

Elszórt fecskendők (hulladekvadasz.hu)

A zuglói Francia út egyik lakója a hulladekvadasz.hu-nak küldött egy fotót, amelyen szétszórt fecskendők láthatók a garázssor mögött. Mi is ellátogattunk a környékre, ahol fényes nappal két egyáltalán nem bizalomgerjesztő fiatal tűnt el a garázsok mögött, majd amikor meglátták fotós kollégánkat, egyértelműen fenyegetően léptek fel.

Roncsautó Zuglóban ( Fotó: Sáfár Tibor)

A roncsautó mögötti szakaszon, a garázsoknál tanyáznak a kétes alakok
( Fotó: Sáfár Tibor)

– Gyakorlatilag nyilvános illemhely és alkalmi drogtanya jött létre a garázssorok között – mondta ottjártunkkor az egyik környéken élő, aki sem a nevét, sem az arcát nem adta szűkszavú nyilatkozatához. A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért önkéntesei egyébként április végén, május elején tisztították meg a Francia utat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.