EUR: 310,80 Ft
CHF: 259,52 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb XIV.kerület

Drogtanya van a garázsok mögött?

drog-1

Elszórt fecskendők (hulladekvadasz.hu)

A zuglói Francia út egyik lakója a hulladekvadasz.hu-nak küldött egy fotót, amelyen szétszórt fecskendők láthatók a garázssor mögött. Mi is ellátogattunk a környékre, ahol fényes nappal két egyáltalán nem bizalomgerjesztő fiatal tűnt el a garázsok mögött, majd amikor meglátták fotós kollégánkat, egyértelműen fenyegetően léptek fel.

Roncsautó Zuglóban ( Fotó: Sáfár Tibor)

A roncsautó mögötti szakaszon, a garázsoknál tanyáznak a kétes alakok
( Fotó: Sáfár Tibor)

– Gyakorlatilag nyilvános illemhely és alkalmi drogtanya jött létre a garázssorok között – mondta ottjártunkkor az egyik környéken élő, aki sem a nevét, sem az arcát nem adta szűkszavú nyilatkozatához. A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért önkéntesei egyébként április végén, május elején tisztították meg a Francia utat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.