EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Életmód

Édes élet sós csodákkal a Millenárison

Az idei Gourmet Fesztivál végre olyan volt, mint egy izgalmas íztúra. Megfizethető áron különleges ételek, amelyek vizuálisan is fel voltak építve, és mindenki számára elérhető, hasznos programok. Kiderült, hogy ínyencnek lenni nem „úri huncutság”, lehet ezt lazán és hétköznapi módon is művelni. A halas-húsos-zöldséges és desszertkavalkádot végigkóstolva szinte az összes ismert hazai étterem, cukrászda és street food kínálatával megismerkedhettünk. A fesztivál egyik legizgalmasabb programhelyszíne a színpad volt, ahol számos kihagyhatatlan bemutató és beszélgetés zajlott a gasztrovilág sztárjaival. Az idén egy születésnapot is ünnepeltek: a húszéves Rosenstein-étterem zsúrja ugyan a szakmai napon zajlott, de Rosenstein Tibi bácsit, az étterem alapítóját szinte minden látogató felköszöntötte, a Rosenstein-standnál pedig Tibi bácsi-álarcot kapott minden rajongó.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elstartolt a befőzési szezon

    Elstartolt a befőzési szezon

    Májusban indul a befőzési szezon, ilyenkor kell beszerezni a hozzávalókat. Az üvegeket úgy készítsük elő, hogy azokat először áztassuk be mosószeres meleg vízbe, majd üvegmosó kefével alaposan mossuk át.

  • Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

    Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

    Egyedülálló komolyzenei turnéra készül Ázsiában Keller András és Gidon Kremer. A világhírű hegedűművészek és az általuk vezetett zenekarok egyedülálló módon, együttes erővel készülnek bemutatni az ázsiaiaknak a nyugati zeneirodalom legszebb műveit az elmúlt három évszázadból.

  • Forró téma a nyári szabadság

    Forró téma a nyári szabadság

    Minden évben minimum két hét folyamatos pihenésre lenne szükség ahhoz, hogy a hétköznapi mókuskerékből kiszálljunk, és így feltöltődjünk.