2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb XI.kerület

Együtt szurkolhatnak a nem kispályások!

Az Európa Bajnokságra kijutott magyar válogatottnak szervez szurkolótábort az Összefogás XI. Sportegyesület. A 4–18 év közötti fiatalok részére meghirdetett, Nem vagyunk mi kispályások! című pályázat ötletgazdája az ötgyermekes sportos anyuka, Király Nóra alpolgármester.

Nora_foci2_45

Az ötgyermekes édesanya már alig várja, hogy összegyűjtsék a futballhősöket

– Sportos családban élünk, férjem is, én is, amikor csak a munkánk engedi, sokat sportolunk, és gyermekeinket is a szabadidő egészséges, sportos eltöltésére neveljük. A két fiú ráadásul a síelés és a küzdősportok mellett a focinak is hódol, innen jött az ötlet, hogy szólítsuk meg az óvodai, általános és középiskolai közösségeket, hogy alakítsanak szurkolócsapatokat és mutassák meg, milyen ötletes, egyedi módon tudnak drukkolni a 44 év után az Eb-re kijutott magyar válogatottnak – mesélte a Lokálnak Király Nóra a Nem vagyunk mi kispályások, Szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak! pályázatról, amelyben arra hívják fel az óvodákat és iskolákat, hogy szervezzenek 11 fős csapatokat és készítsenek egyedi szurkolói öltözeteket, találjanak ki szurkolói rigmusokat. A szervezők fotókon és kisfilmen várják az eredményt, méghozzá úgy, hogy azon szerepeljen az adott közösség rövid bemutatása is és egy üzenet a magyar válogatott játékosainak.


A legjobb 24 pályázó csapat részt vehet május 22-én Újbudán az I. Családi Focimajálison is, ahol mindenki jutalomban részesül.

Nora_foci_56

Király Nóra is együtt szurkol az újbudai focicsapatokkal

– A Neckermann Utazási Iroda jóvoltából az egyik testnevelő tanár a partnerével együtt elutazhat nyáron egy hétre a franciaországi Eb-faluba, és belépőt is biztosítunk nekik a magyar csapat egyik csoportmérkőzésére. Az ország egyik legismertebb játékforgalmazója is mellénk szegődött és igazi újdonságot ajánlott fel a pályázó csapatoknak. Egyfajta kedves hungarikumként Football Heroes néven a magyar válogatott Eb-n részt vevő hőseinek élethű, kicsinyített figuráit is hamarosan elkezdhetjük gyűjteni. Természetesen minden résztvevő kap majd egy-egy figurát kedvenc játékosával és fődíjként egy exkluzív, a válogatott játékosok által aláírt, a teljes csapatot tartalmazó csomagot is nyerhetnek. Ötgyermekes családanyaként én már alig várom, hogy összegyűjthessük a Football Heroes-figurákat!


A pályázatokat a nemkispalyas@gmail.com címre kell küldeni, az események a https://www.facebook.com/Nemkispalya oldalon követhetők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.