EUR: 307,94 Ft
CHF: 282,75 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

Együtt taxiznál Freddivel vagy Rúzsa Magdival? Itt az alkalom!

Hétfőn reggel elindult a Petőfi Taxi, melynek utasai elsőként a Nagy-szín-pad győztes Bohemian Betyárs tagjaival találkozhattak és énekelhettek együtt. Ma délután Rúzsa Magdival taxizhatunk egyet, holnap pedig Freddie vár mindenkit.

Hetfőn újra elindult a Petőfi taxi, ahol bárki együtt utazhat kedvenc zenészével. A rajongók elsőként a Nagy-szín-pad nyertes Bohemian Betyárs tagjaival találkozgattak.  Az utazás jó hangulatban telt, a Betyároknak még utcazenére is volt idejük. A srácokkal a nyári nagyobb fesztiválok nagyszínpadán (Sziget, Telekom VOLT Fesztivál és a Strand – Nagyon Zene Fesztivál) is találkozhatnak majd a rajongók. Ráadásul, az MTVA felajánlásaként ők képviselik Magyarországot a 2017-es groningeni Eurosonic showcase fesztiválon is.

_DSC2118

Nem kell aggódiuk azoknak sem, akik lemaradtak a betyárokról, mert ma délután Rúzsa Magdival utazhatnak a rajongók, holnap 10-től 13-ig pedig Freddie mellé pattanhatunk be. Csütörtök délelőtt Zságer Balázs a Zagarból, délután pedig Odett dobja fel a napot.Pénteken pedig 10-13 között Marge, 13-16 között FISH! Krisztián lesz a sztárvendég.

STOCKHOLM, SWEDEN. MAY 10, 2016. Singer Freddie representing Hungary performs during the 1st Semi Final of the 61st annual Eurovision Song Contest at the Ericsson Globe in Stockholm, Sweden. Vyacheslav Prokofyev/TASS, Image: 283890034, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TASS

Freddie

Te is utaznál a Petőfi Taxival és a Petőfi sztárjaival? Nincs más dolgod, mint sms-t küldeni a 06-30-30-30-380-as számra, “Petőfi Taxi” szöveggel, valamint úti céloddal. A fuvar ingyenes – feltéve, ha énekelsz!

Kíváncsi vagy? Kattints! Ilyen volt a Petőfi Taxi első napja a Bohemian Betyars tagjaival és a Margaret Island énekesnőjével, Lábas Vikivel:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  A 70. Cannes-i Filmfesztivál sem maradhatott el kivillanó testrészek és alsóneműk nélkül. Idén a keblek helyett a tangákra fókuszáltak a lesifotósok, bár akadt olyan is, aki gyakorlatig meztelenül vonult végig a vörös szőnyegen.

 • Együtt szirtakiztak a sztárok

  Együtt szirtakiztak a sztárok

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.

 • Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.