2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb Tatabánya

Élményekkel volt teli a Barangoló Nap

Már a következő hónapokra készülnek a Vértes Agorája munkatársai. A tervezés közben volt alkalom visszapillantani a nagy sikerű Barangoló Napra a TKTV szerkesztőségében.

A nagy sikert aratott születésnapi Barangoló Napot követően a TKTV szerkesztőségének vendége volt Sámuel Botond. Az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője a stúdióban elmondta, a visszajelzések azt bizonyítják, a résztvevők jól érezték magukat, felejthetetlen élményeket gyűjtöttek a kilenc, változatos helyszínen. Az ügyvezető hozzátette, a rossz idő miatt a záró rock and roll-bulinak az aula adott otthont, de a felkészült műszaki stábnak köszönhetően zökkenőmentesen zajlott a hirtelen „beköltözés”.


bar

Sámuel Botond felidézte, hogy az Agora nyitásakor már sikerrel vizsgázott a Barangoló program, ezen felbátorodva bővítették kilenc helyszínt megcélzó, egész délutános ünnepi rendezvénnyé. Örömmel számolt be arról, hogy a nagy érdeklődés, az élménytúrákról visszatérők mosolya megerősítette az Agora kreatív csapatát abban a hitben, hogy valamilyen formában újra meg kell szervezniük ezt a programot. Hangsúlyozta, A Vértes Agorája szakembereinek csapatmunkája ezúttal is meghozta a gyümölcsét, újabb fejezet íródott a sikertörténetbe.

Gazdag Kriszta műsorvezető kérdésére válaszolva közölte: javában zajlik a következő hónapok, évek programjainak előkészítése. Salamon Hugó és csapata A Vértes Agorája őszi rendezvényeire, valamint az Óvárosi Nyári Esték programsorozatra fókuszál, míg Szutter Levente vezetésével a Tatabánya Pont munkatársai gőzerővel készülnek a majálisra, a sörfesztiválra, a Szent István Napokra és a bányásznapra.


Az ügyvezető beszámolójából kiderült, a Tatabánya Pont által szervezett sörfesztivál és bányásznap tömegeket mozgat meg, de népes közönség érdeklődésére tartanak számot A Vértes Agorája tematikus rendezvényei is, mint például a riói olimpiára hangoló, Az Agorától Rióig címet viselő sportos sorozat. Sámuel Botond kiemelte, az összehangolt, kreatív csapatmunkát dicséri, hogy A Vértes Agorája eredményesen szólítja meg a közönség különböző rétegeit.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.