2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb Tatabánya

Élményekkel volt teli a Barangoló Nap

Már a következő hónapokra készülnek a Vértes Agorája munkatársai. A tervezés közben volt alkalom visszapillantani a nagy sikerű Barangoló Napra a TKTV szerkesztőségében.

A nagy sikert aratott születésnapi Barangoló Napot követően a TKTV szerkesztőségének vendége volt Sámuel Botond. Az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője a stúdióban elmondta, a visszajelzések azt bizonyítják, a résztvevők jól érezték magukat, felejthetetlen élményeket gyűjtöttek a kilenc, változatos helyszínen. Az ügyvezető hozzátette, a rossz idő miatt a záró rock and roll-bulinak az aula adott otthont, de a felkészült műszaki stábnak köszönhetően zökkenőmentesen zajlott a hirtelen „beköltözés”.


bar

Sámuel Botond felidézte, hogy az Agora nyitásakor már sikerrel vizsgázott a Barangoló program, ezen felbátorodva bővítették kilenc helyszínt megcélzó, egész délutános ünnepi rendezvénnyé. Örömmel számolt be arról, hogy a nagy érdeklődés, az élménytúrákról visszatérők mosolya megerősítette az Agora kreatív csapatát abban a hitben, hogy valamilyen formában újra meg kell szervezniük ezt a programot. Hangsúlyozta, A Vértes Agorája szakembereinek csapatmunkája ezúttal is meghozta a gyümölcsét, újabb fejezet íródott a sikertörténetbe.

Gazdag Kriszta műsorvezető kérdésére válaszolva közölte: javában zajlik a következő hónapok, évek programjainak előkészítése. Salamon Hugó és csapata A Vértes Agorája őszi rendezvényeire, valamint az Óvárosi Nyári Esték programsorozatra fókuszál, míg Szutter Levente vezetésével a Tatabánya Pont munkatársai gőzerővel készülnek a majálisra, a sörfesztiválra, a Szent István Napokra és a bányásznapra.


Az ügyvezető beszámolójából kiderült, a Tatabánya Pont által szervezett sörfesztivál és bányásznap tömegeket mozgat meg, de népes közönség érdeklődésére tartanak számot A Vértes Agorája tematikus rendezvényei is, mint például a riói olimpiára hangoló, Az Agorától Rióig címet viselő sportos sorozat. Sámuel Botond kiemelte, az összehangolt, kreatív csapatmunkát dicséri, hogy A Vértes Agorája eredményesen szólítja meg a közönség különböző rétegeit.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.