EUR: 308,00 Ft
CHF: 267,52 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Egyéb Tatabánya

Élményekkel volt teli a Barangoló Nap

Már a következő hónapokra készülnek a Vértes Agorája munkatársai. A tervezés közben volt alkalom visszapillantani a nagy sikerű Barangoló Napra a TKTV szerkesztőségében.

A nagy sikert aratott születésnapi Barangoló Napot követően a TKTV szerkesztőségének vendége volt Sámuel Botond. Az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője a stúdióban elmondta, a visszajelzések azt bizonyítják, a résztvevők jól érezték magukat, felejthetetlen élményeket gyűjtöttek a kilenc, változatos helyszínen. Az ügyvezető hozzátette, a rossz idő miatt a záró rock and roll-bulinak az aula adott otthont, de a felkészült műszaki stábnak köszönhetően zökkenőmentesen zajlott a hirtelen „beköltözés”.

bar

Sámuel Botond felidézte, hogy az Agora nyitásakor már sikerrel vizsgázott a Barangoló program, ezen felbátorodva bővítették kilenc helyszínt megcélzó, egész délutános ünnepi rendezvénnyé. Örömmel számolt be arról, hogy a nagy érdeklődés, az élménytúrákról visszatérők mosolya megerősítette az Agora kreatív csapatát abban a hitben, hogy valamilyen formában újra meg kell szervezniük ezt a programot. Hangsúlyozta, A Vértes Agorája szakembereinek csapatmunkája ezúttal is meghozta a gyümölcsét, újabb fejezet íródott a sikertörténetbe.

Gazdag Kriszta műsorvezető kérdésére válaszolva közölte: javában zajlik a következő hónapok, évek programjainak előkészítése. Salamon Hugó és csapata A Vértes Agorája őszi rendezvényeire, valamint az Óvárosi Nyári Esték programsorozatra fókuszál, míg Szutter Levente vezetésével a Tatabánya Pont munkatársai gőzerővel készülnek a majálisra, a sörfesztiválra, a Szent István Napokra és a bányásznapra.

Az ügyvezető beszámolójából kiderült, a Tatabánya Pont által szervezett sörfesztivál és bányásznap tömegeket mozgat meg, de népes közönség érdeklődésére tartanak számot A Vértes Agorája tematikus rendezvényei is, mint például a riói olimpiára hangoló, Az Agorától Rióig címet viselő sportos sorozat. Sámuel Botond kiemelte, az összehangolt, kreatív csapatmunkát dicséri, hogy A Vértes Agorája eredményesen szólítja meg a közönség különböző rétegeit.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek