EUR: 309,15 Ft
CHF: 285,27 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Extra

Erotikázzon együtt Pokorny Liával!

IMG_9041

Különleges vállalkozásba fogott Lakatos Levente. Az Aranykönyv-díjas fiatal író a népszerű színésznőt, Pokorny Liát kérte fel, hogy új regényének, A tiltás gyönyörének három pikáns részletét tolmácsolja saját értelmezésében az olvasóknak.

Levente elárulta, ehhez a projekthez nem véletlenül esett a választása Liára.

– Pokorny Liát az ország egyik, ha nem a legjobb színésznőjének tartom, és nagyon boldog vagyok, hogy vállalta ezt a rendhagyó szerepet még úgy is, hogy közben premierre készül. Ezeknek a soroknak különleges tartalmat ad, hogy a helyenként igencsak forró, pikáns részleteket az ő hangján jellegzetes hallhatják az olvasók. Lia számomra a nagybetűs NŐ, gyönyörű, titokzatos, tehetséges és lehengerlő a kisugárzása. Szabályszerűen zavarban voltam előtte a forgatáson, pedig engem nehéz zavarba hozni – mesélte Lakatos Levente, A tiltás gyönyörének szerzője.

 

A könyvről:

Szigor 1. rész – A tiltás gyönyöre

Az egykor kicsapongó életet élő Liza évekkel ezelőtt lemondott a saját boldogságáról és testi vágyairól, amikor – befolyásos apja utasítására – látszatkapcsolatba kezdett Sándorra, a fiatal, jólnevelt és szépreményű politikussal. A külvilág a tökéletes párt látja, Liza pedig úgy gondolja, a cél érdekében képes lesz a színlelésre és az önmegtartóztatásra.

Egy lánybúcsún azonban találkozik egy sármos idegennel, aki már az első pillanatban lángra gyújtja, és ezzel elindul a lavina. Liza nem akar és nem tud ellenkezni sorsával, az oly sokáig viselt álarc összetörik, ő pedig pillanatok alatt belesodródik élete legszenvedélyesebb és legveszélyesebb kalandjába… Csak egy apró lépés választja el attól, hogy romba döntse saját, jól felépített látszat-életét és az apja politikai hírnevét.

A kőkemény tekintetű nőcsábász, Szentesy Igor,becenevén Szigor keresett reklámszakember. Ért a szavakhoz és az asszonyokhoz, politikai propagandistaként minden zárt ajtó és minden női comb kitárul előtte. Nem bírja, ha ellent mondanak neki, sem a munkájában, sem az életben. Lizát elvarázsolja a férfi határozott és kemény fellépése, ám hogy kinek van nagyobb hatalma a másik felett, még nem dőlt el…

Liza és Szigor őrült vágyaiktól hajtva félelmetes játszmába kezdenek, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Megéri-e gyilkolni értük? Mindez kiderül a Szigorból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Magyarországon az elmúlt tíz évben egyre nagyobb hangsúlyt kap a mellrák elleni prevenció, külföldön pedig a túlélők és a maszektómián átesettek már nyíltan vállalják betegségüket, és hivatásként élik meg, hogy segítsenek sorstársaiknak.

 • Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Idén tízéves az Egészség Hídja a Mellrák Ellen Egyesület, amelynek fő célja felhívni a figyelmet a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára.

 • Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint a Klapka Üzletház Kft. tiltott gyógyító és az egészségre gyakorolt, megalapozatlan hatásokkal népszerűsítette Arany Só elnevezésű arany kolloidos étkezési sóját, valamint Arany Só Mini Szanatórium elnevezésű inhalátorát, ezért kétmillió forint bírságot szabott ki a cégre.