EUR: 307,92 Ft
CHF: 282,21 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Ez csúnya válás lesz! Johnny Depp exe asszonytartást követel!

Válik Johnny Depp és felesége, Amber Heard. A pár mindössze 15 hónapot volt házas és Depp egy óriási hibát is elkövetett: nem íratott házassági szerződést, ezért most majd mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

A TMZ információi szerint Johnny Depp felesége, Amber Heard hétfőn beadta a válókeresetet a szokásos „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva és természetesen asszonytartást is követel. Depp még 2012-ben jegyezte el a 30 éves színésznőt és gyönyörű környezetben házasodtak össze a színész egyik saját szigetén a Bahamákon. Már akkor mindenki azt jósolta, hogy a kapcsolat nem lesz tartós, nem csak azért mert Amber 23 évvel fiatalabb, de sokak szerint túl hirtelen jött ez a házasság. Depp előző párjával, Vanessa Paradissal 14 évig volt együtt, két gyermekük született mégsem házasodtak össze. Sőt, pont Amberért hagyta el gyerekei anyját. Deppet pedig hiába figyelmeztették ismerősei, hogy nem lesz jó vége ennek a szerelemnek és csalódni fog, a színész egyszerűen nem tudott ellenállni a feltörekvő tehetségnek. Amberről korábban azért írtak a lapok, mert felvállalta, hogy biszexuális és évekig egy fotóslánnyal élt együtt. A színész pedig annyira elvakult volt, hogy az intő jelek ellenére sem ragaszkodott a házassági szerződéshez. Pedig ez az amerikai sztároknál ez bevett szokás. Depp több százmillió dolláros vagyonnal rendelkezik, most majd az ügyvédein múlik, hogy Ambernek mennyit sikerül ebből megkaparítania. A válás ráadásul különösen fájdalmasan érintheti a színészt, ugyanis az édesanyja nemrég hunyt el.

The Art of Elysium 2016 Heaven Gala red carpet at 3LABS in Culver City, California. Pictured: Amber Heard and Johnny Depp, Image: 270944096, License: Rights-managed, Restrictions: Not available for distribution or use by resellers/representatives in the United States. Not available for license and invoicing to customers located in France. Not available for license and invoicing to customers located in Belgium. Not available for license and invoicing to customers located in the Netherlands. Not available for license and invoicing to customers located in Taiwan., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Corbis Splash

Vége! Válik  Amber Heard és Johnny Depp

Kapcsolódó Cikkek

 • Sarka Katát eljegyezték?

  Sarka Katát eljegyezték?

  Az utóbbi napokban posztolt fotóin egy meseszép gyűrű látható Sarka Kata kezén, ami azonnal találgatásokra adott okot.

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.