EUR: 316,13 Ft
CHF: 281,64 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Ez csúnya válás lesz! Johnny Depp exe asszonytartást követel!

Válik Johnny Depp és felesége, Amber Heard. A pár mindössze 15 hónapot volt házas és Depp egy óriási hibát is elkövetett: nem íratott házassági szerződést, ezért most majd mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

A TMZ információi szerint Johnny Depp felesége, Amber Heard hétfőn beadta a válókeresetet a szokásos „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva és természetesen asszonytartást is követel. Depp még 2012-ben jegyezte el a 30 éves színésznőt és gyönyörű környezetben házasodtak össze a színész egyik saját szigetén a Bahamákon. Már akkor mindenki azt jósolta, hogy a kapcsolat nem lesz tartós, nem csak azért mert Amber 23 évvel fiatalabb, de sokak szerint túl hirtelen jött ez a házasság. Depp előző párjával, Vanessa Paradissal 14 évig volt együtt, két gyermekük született mégsem házasodtak össze. Sőt, pont Amberért hagyta el gyerekei anyját. Deppet pedig hiába figyelmeztették ismerősei, hogy nem lesz jó vége ennek a szerelemnek és csalódni fog, a színész egyszerűen nem tudott ellenállni a feltörekvő tehetségnek. Amberről korábban azért írtak a lapok, mert felvállalta, hogy biszexuális és évekig egy fotóslánnyal élt együtt. A színész pedig annyira elvakult volt, hogy az intő jelek ellenére sem ragaszkodott a házassági szerződéshez. Pedig ez az amerikai sztároknál ez bevett szokás. Depp több százmillió dolláros vagyonnal rendelkezik, most majd az ügyvédein múlik, hogy Ambernek mennyit sikerül ebből megkaparítania. A válás ráadásul különösen fájdalmasan érintheti a színészt, ugyanis az édesanyja nemrég hunyt el.


The Art of Elysium 2016 Heaven Gala red carpet at 3LABS in Culver City, California. Pictured: Amber Heard and Johnny Depp, Image: 270944096, License: Rights-managed, Restrictions: Not available for distribution or use by resellers/representatives in the United States. Not available for license and invoicing to customers located in France. Not available for license and invoicing to customers located in Belgium. Not available for license and invoicing to customers located in the Netherlands. Not available for license and invoicing to customers located in Taiwan., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Corbis Splash

Vége! Válik  Amber Heard és Johnny Depp

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.