EUR: 308,19 Ft
CHF: 266,08 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Sport III.kerület

FittMókázzunk együtt gyermekeinkkel!

Kozma Zsuzsanna azért dolgozik, hogy tudatosítsa az emberekben: fontos, hogy minden nap mozogjanak. A két gyermekes anyuka ezért indította el a  FittMóka rendszert és a Fitt Családi rendezvényét.

A gyerekek fejlődésének szempontjából alapvető fontosságú, hogy látják-e otthon a szüleiket sportolni, rendszeres testmozgást végezni, helyesen táplálkozni. Az a legjobb, ha az egész család közös programot szervez a sport, a testmozgás köré,- mondja Kozma Zsuzsanna tréner, aki már 23 éve minden korosztálynak megtornáztatásával, a sport szeretetére nevelésével foglalkozik. Ehhez nem kellenek komoly előkészületek, hiszen egy labda, egy pingpong asztal, egy játékos fogócska vagy a közös családi kerékpározás alkalmas arra, hogy a gyermekek megszokják a mozgást és a testmozgás mindennapi igényével nőjenek fel.

FittMóka

Kozma Zsuzsanna  fitnessedző, zenepedagógus FittMóka rendszere 0-104 éves korú embereknek készült. A mozgást a maga által írt és előadott dalokra tanítja be minden korosztálynak. Az egészséges életmódhoz nagyban hozzájárul a helyes táplálkozás, fontos, hogy gyermekeinkkel és szeretteinkkel a lisztes, cukros, sós, olajos élelmiszerek helyett zöldségeket, gyümölcsöket, fehér húsokat, gabonákat, magvakat és tiszta vizet  fogyasztassunk és fogyasszunk.

-Már óvodás korban is fontos, hogy lássák a szüleiket sportolni, ezért kérem a szülőket, hogy a gyerekeikkel együtt ők is vegyenek részt a mindennapokban, az együtt mozgásban. A 8.Óbudai fitt Családi, zenés perceken, ahol a gyerekek produkcióit a szülők a színpad előtt utánozzák, majd a füves pályán sorversenyeznek és a Fitt Anya – Fitt Apa versenyen a szülők is megmutathatják, hogy egy év 365 napja alatt milyen állóképességgel rendelkeznek és versenyezhetnek a guggoló, hasprés és fekvőtámasz versenyen.
Az edzőnő mindenkit nagy szeretettel vár a 8.Óbudai Fitt Családi Percre és a 4. Fitt Anya  2.Fitt Apa  + Fitt Pedagógus versenyre! Az esemény a III.kerületi TVE Sportpályáján kerül megrendezésre 2016 május 22-én 16.00 órai kezdettel. A részvétel idén is  ingyenes, a tombola fődija a Hernádvécsei Hotel Vécsecity Családi Wellness hétvégéje.

zsuzsafittcsaláditorna1

Kapcsolódó Cikkek

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

  • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!