EUR: 310,66 Ft
CHF: 259,48 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XI.kerület XXII.kerület

Gábor, a szabadulóművész

Németh Gábor bűvész hatéves korától a XI. kerületben lakott, ide járt általános iskolába, majd néhány éves Budaörsi tartózkodás után költözött a XXII. kerületbe. Legutóbb az A38-as hajón láthattuk Houdini egyik szabadulós produkciójával.

Németh Gábor bűvész11

Németh Gábor bűvész

– Tizenöt évesen kezdtem el foglalkozni a bűvészettel. Mint minden bűvésznek, nekem is a magyar bűvészélet központja, a Figaro Bűvészbolt meghatározó szerepet töltött be az életemben. Mind technikailag, mind emberileg nagyon sokat köszönhetek a Figaro csapatának, sőt ami még fontosabb, hogy itt igaz barátokra leltem, akikkel most is együtt dolgozom – mesélte a kényszerzubbonyból való sikeres szabadulás után Németh Gábor. A fiatal bűvész dolgozott már Amerikában a világ legnagyobb hajós cégénél,  a Carnival Cruise Lines-nál és volt illuzionista Cipruson, az ország egyetlen varieté show-jában. 2015-ben a milánói világkiállításon Magyarországot képviselte, célja a bűvészet népszerűsítése és fellendítése idehaza is.


Németg Gábor szabadulós11

Május 12-én 40 méter magasba lángolókötéllel húzták fel kényszerzubbonnyal megkötözve, a szabadulását a TV is közvetítette.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.