2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb XI.kerület XXII.kerület

Gábor, a szabadulóművész

Németh Gábor bűvész hatéves korától a XI. kerületben lakott, ide járt általános iskolába, majd néhány éves Budaörsi tartózkodás után költözött a XXII. kerületbe. Legutóbb az A38-as hajón láthattuk Houdini egyik szabadulós produkciójával.

Németh Gábor bűvész11

Németh Gábor bűvész

– Tizenöt évesen kezdtem el foglalkozni a bűvészettel. Mint minden bűvésznek, nekem is a magyar bűvészélet központja, a Figaro Bűvészbolt meghatározó szerepet töltött be az életemben. Mind technikailag, mind emberileg nagyon sokat köszönhetek a Figaro csapatának, sőt ami még fontosabb, hogy itt igaz barátokra leltem, akikkel most is együtt dolgozom – mesélte a kényszerzubbonyból való sikeres szabadulás után Németh Gábor. A fiatal bűvész dolgozott már Amerikában a világ legnagyobb hajós cégénél,  a Carnival Cruise Lines-nál és volt illuzionista Cipruson, az ország egyetlen varieté show-jában. 2015-ben a milánói világkiállításon Magyarországot képviselte, célja a bűvészet népszerűsítése és fellendítése idehaza is.


Németg Gábor szabadulós11

Május 12-én 40 méter magasba lángolókötéllel húzták fel kényszerzubbonnyal megkötözve, a szabadulását a TV is közvetítette.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.