EUR: 309,31 Ft
CHF: 285,45 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Extra

Gigadekoltázzsal sokkolt Nicky Minaj!

Nicki Minaj almost had a wardrobe malfunction as she left the Carlyle Hotel on her way to the met gala. She wore a busty, bondage style dress , and her busts almost came out. She held her hand over them to keep from spilling out., Image: 283237587, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY,-StpFmP, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SplashIgazán közönséges ruhába sikerült belepréselnie magát az extrém stílusáról is híres/hírhedt amerikai rappernek. Csak remélni tudjuk, hogy Minaj mihamarabb megszabadul a stylistjától, mert ebben a szerelésben úgy nézett ki, mint egy szado-mazo bárba készülő kötözött sonka. A körülbelül fél tucat keresztpántot valószínűleg a darab tervezője sem gondolhatta komolyan, mindenesetre a felső pántok legalább kordában tartották az énekesnő túlszabott kebleit.  Nicky a Carlyle Hotelben tartott MET gálán jelent meg extrém szerelésében és a híresztelések szerint rendesen ki is akasztotta a rendezvény résztvevőit az outfitjével.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma világbajnok rúdtáncos a FEM3 Micsoda nők! című talkshow-jában megdöbbentő kijelentést tett, amikor Várkonyi Andrea a szerelem témakörét boncolgatta vendégeivel.

 • Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Hello, Gábor! – köszöntötte Tom Hanks az Inferno című film forgatásán Urmai Gábort. A nyíregyházi színház színészét Hanks kollégaként kezelte.

 • Hollywoodi halloween

  A halloween ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek hite szerint ezen a napon tért vissza a földre azoknak a bűnösöknek a lelke, akik meghaltak és azóta állatok testében „léteztek”.