EUR: 322,33 Ft
CHF: 279,74 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Gigadekoltázzsal sokkolt Nicky Minaj!

Nicki Minaj almost had a wardrobe malfunction as she left the Carlyle Hotel on her way to the met gala. She wore a busty, bondage style dress , and her busts almost came out. She held her hand over them to keep from spilling out., Image: 283237587, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY,-StpFmP, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SplashIgazán közönséges ruhába sikerült belepréselnie magát az extrém stílusáról is híres/hírhedt amerikai rappernek. Csak remélni tudjuk, hogy Minaj mihamarabb megszabadul a stylistjától, mert ebben a szerelésben úgy nézett ki, mint egy szado-mazo bárba készülő kötözött sonka. A körülbelül fél tucat keresztpántot valószínűleg a darab tervezője sem gondolhatta komolyan, mindenesetre a felső pántok legalább kordában tartották az énekesnő túlszabott kebleit.  Nicky a Carlyle Hotelben tartott MET gálán jelent meg extrém szerelésében és a híresztelések szerint rendesen ki is akasztotta a rendezvény résztvevőit az outfitjével.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

  Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

  Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

 • Benkő László: A betegségem után két énem lett

  Benkő László: A betegségem után két énem lett

  Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.

 • Teljesen lecsúszott Locklear

  Teljesen lecsúszott Locklear

  Heather Lockleart hétfő este egy amerikai kórház pszichiátriájára szállították, mert saját édesanyját fojtogatni, édesapját pedig ütlegelni kezdte és öngyilkossággal fenyegetőzött.