EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Gigadekoltázzsal sokkolt Nicky Minaj!

Nicki Minaj almost had a wardrobe malfunction as she left the Carlyle Hotel on her way to the met gala. She wore a busty, bondage style dress , and her busts almost came out. She held her hand over them to keep from spilling out., Image: 283237587, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY,-StpFmP, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SplashIgazán közönséges ruhába sikerült belepréselnie magát az extrém stílusáról is híres/hírhedt amerikai rappernek. Csak remélni tudjuk, hogy Minaj mihamarabb megszabadul a stylistjától, mert ebben a szerelésben úgy nézett ki, mint egy szado-mazo bárba készülő kötözött sonka. A körülbelül fél tucat keresztpántot valószínűleg a darab tervezője sem gondolhatta komolyan, mindenesetre a felső pántok legalább kordában tartották az énekesnő túlszabott kebleit.  Nicky a Carlyle Hotelben tartott MET gálán jelent meg extrém szerelésében és a híresztelések szerint rendesen ki is akasztotta a rendezvény résztvevőit az outfitjével.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.