EUR: 308,10 Ft
CHF: 266,89 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Extra

Gigadekoltázzsal sokkolt Nicky Minaj!

Nicki Minaj almost had a wardrobe malfunction as she left the Carlyle Hotel on her way to the met gala. She wore a busty, bondage style dress , and her busts almost came out. She held her hand over them to keep from spilling out., Image: 283237587, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY,-StpFmP, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SplashIgazán közönséges ruhába sikerült belepréselnie magát az extrém stílusáról is híres/hírhedt amerikai rappernek. Csak remélni tudjuk, hogy Minaj mihamarabb megszabadul a stylistjától, mert ebben a szerelésben úgy nézett ki, mint egy szado-mazo bárba készülő kötözött sonka. A körülbelül fél tucat keresztpántot valószínűleg a darab tervezője sem gondolhatta komolyan, mindenesetre a felső pántok legalább kordában tartották az énekesnő túlszabott kebleit.  Nicky a Carlyle Hotelben tartott MET gálán jelent meg extrém szerelésében és a híresztelések szerint rendesen ki is akasztotta a rendezvény résztvevőit az outfitjével.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

  Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

  Nagy bajban van az, aki feltörte Majka és Dundika régi telefonját, Sztárban sztár zsűritagja keményen beolvasott neki és ha visszaél a képekkel, akkor akár két évet is kaphat.

 • DJ BoBo megtanult magyarul

  DJ BoBo megtanult magyarul

  Bár szakadt az eső, a rajongókat ez nem zavarta, és a hétvégi DJ Bobo koncertet esőkabátban tombolták végig.

 • Összeköltözik Meghan és Harry

  Összeköltözik Meghan és Harry

  Meghan Markle állítólag visszaadta korábban Torontóban bérelt Audiját, mondván, novembertől több időt tölt majd Angliában.