EUR: 304,47 Ft
CHF: 267,55 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Belföld XII.kerület

Ha egymásra talál a főemlős és az ember

Jane Goodall Állatkert

Jane Goodall egy plüss és egy igazi csimpánzzal

 

A világhírű brit főemlőskutató, Jane Goodall a MOM Kulturális Központba is eljött május 22-én szakmai workshopot tartani pedagógusoknak, természetkedvelőknek a közel száz országban működő, idén 25 éves Roots & Shoots (Rügyek & Gyökerek) környezeti nevelési programról, amely játékos formában, saját élményeken keresztül kívánja megszerettetni a gyermekekkel a környezettudatos életmódot. A 82 esztendős etológus, a csimpánzok szociális és családi életének legismertebb kutatója arra biztatott mindenkit, hogy tegyünk együtt – ki-ki a maga helyén – a környezetet érő káros folyamatok megállításáért, a környezettel való harmonikus együttélés megteremtéséért.

Jane Goodall Állatkert

Jane Goodall évtizedekig élt csimpánzok között

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezzel a videóval cáfolják a 444.hu hazugságát a magyar vívók

    Ezzel a videóval cáfolják a 444.hu hazugságát a magyar vívók

    Felháborító és aljas tettre vetemedett a 444.hu és a portál hazugságát átvevő Index. A Soros György által pártolt lapok ezúttal túl messzire mentek. Egyebek mellett a Magyar Vívó Szövetség megbízott főtitkárának Boczkó Gábornak a szavait kérdőjelezték meg, amikor hazugsággal vádolták a lipcsei vívó világbajnokságon részt vevő magyar vívókat, akik a rossz közbiztonságra panaszkodtak.

  • Megújul a lillafüredi kisvasút

    Megújul a lillafüredi kisvasút

    Korhűen újítja fel a Lillafüredi Állami Erdei Vasútat üzemeltetője, az Északerdő Zrt., miután kiderült, hogy a kormány a turisztikai célú keskeny nyomközű kisvasutak fejlesztéséről szóló határozata szerint a lillafüredi kisvasút felújítását is támogatja – közölte a társaság az MTI-vel pénteken.