EUR: 308,61 Ft
CHF: 288,39 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Belföld XII.kerület

Ha egymásra talál a főemlős és az ember

Jane Goodall Állatkert

Jane Goodall egy plüss és egy igazi csimpánzzal

 

A világhírű brit főemlőskutató, Jane Goodall a MOM Kulturális Központba is eljött május 22-én szakmai workshopot tartani pedagógusoknak, természetkedvelőknek a közel száz országban működő, idén 25 éves Roots & Shoots (Rügyek & Gyökerek) környezeti nevelési programról, amely játékos formában, saját élményeken keresztül kívánja megszerettetni a gyermekekkel a környezettudatos életmódot. A 82 esztendős etológus, a csimpánzok szociális és családi életének legismertebb kutatója arra biztatott mindenkit, hogy tegyünk együtt – ki-ki a maga helyén – a környezetet érő káros folyamatok megállításáért, a környezettel való harmonikus együttélés megteremtéséért.

Jane Goodall Állatkert

Jane Goodall évtizedekig élt csimpánzok között

Kapcsolódó Cikkek

 • Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Veszélyes emberekkel szervezett üzleti találkozóra kísérte el feltételezett bűntársát, ezért van most házi őrizetben – állította lapunknak Tasnádi Péter, akit a múlt héten fogtak el a zsaruk.

 • Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

  Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

  A rendőrség kiszállása vetett véget annak a csetepaténak, amely még múlt szombaton történt Budapesten, a VIII. kerületi Mátyás téren. Az MSZP által támogatott Dopeman aktivistái tűztek össze a liberálisok jelöltjeként induló Bolba Márta egyik aktivistájával, Erőss Gáborral.

 • Egy gyurmaszörnynek a WC sem ellenfél

  Egy gyurmaszörnynek a WC sem ellenfél

  Új gyurmát kapott az a kisfiú a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.-től, aki két hete a vécé lefolyójába ejtette zöld gyurmaszörnyét. Áron a történtek után könnyfakasztó levelet írt a cégnek, hogy juttassák vissza neki kis kedvencét.