EUR: 309,19 Ft
CHF: 288,89 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Belföld

Ha energiakereskedőt vált, válassza az MVM Partnert!

Ma már nem földrajzi helyzethez kötött, melyik kereskedőtől vásároljuk a villamos áramot. Akkor miért ne vennék attól, aki a legkedvezőbb ajánlatot adja?

Nem csak az ár számít! A kiegészítő szolgáltatások, a jobb fizetési feltételek vagy az egyszerűbb ügyintézés is előnyösebbé teheti egy energiakereskedő ajánlatát. Érdemes tehát megfontolni, hogy a számunkra legmegfelelőbb helyről vásároljuk-e az energiát. Ha nem, eljött az idő a váltásra.

electrA piacon 2008-ban következett be a teljes nyitás, azóta a felhasználók szabadon dönthetnek arról, melyik kereskedőtől vásárolják meg a működésükhöz szükséges villamos energiát. A cégek ma már számos kereskedő ajánlatából választhatnak, de alapvetően fontos, hogy olyan társaságtól szerezzük be, amely hosszú ideje működik a piacon, ezért stabil beszerzési portfólióval és a vállalati igények széles körű ismeretével rendelkezik.

Váltás egyszerűen

A váltás egészen egyszerű. A legfontosabb, hogy miután a jelenleginél jobb ajánlatot találtunk, győződjünk meg arról, hogy az érvényben lévő szerződés mikor jár le. Ha még nem járt le, a szerződés feltételeinek megfelelően írásban kell lemondani, még mielőtt új szerződést kötnénk egy másik kereskedővel. A legtöbb esetben az egyik ilyen feltétel a lejárt esedékességű tartozások kiegyenlítése.

Kérjen ajánlatot!

Tegyen egy próbát, kérjen ajánlatot az MVM Partnertől:

online: www.mvmpartner.hu/villamosenergia/ajanlatkeres

telefonon: +36 40 300 200

e-mailen: ertekesites@mvmp.hu

Ettől a ponttól azonban már a felhasználó dolga valóban egészen egyszerű, hiszen a kereskedőváltás dokumentációját és teljes ügyintézését az érintettek térítésmentesen végzik, azzal összefüggésben nem számíthatnak fel díjat az ügyfélnek. Vagyis a kereskedőváltást a cég megbízása alapján az a villamosenergia-kereskedő is intézheti, amellyel a felhasználó az új villamosenergia-adásvételi szerződést köti. Így amennyiben a szerződés megszüntetése akadálytalanul lezajlik, a régi és az új kereskedő bejelenti a kereskedőváltás tényét, amelyet az elosztói engedélyes visszaigazol és megküldi a régi kereskedő részére az elszámoláshoz szükséges adatokat. Ezzel a folyamat le is zárult.

Miért az MVM Partner Zrt.?

Mint említettük, fontos és előnyös, hogy olyan társaságtól szerezzük be a villamos energiát, amely hosszú ideje működik a piacon, ezért stabil beszerzési portfólióval és a vállalati igények széles körű ismeretével rendelkezik. Ilyen a 2002-ben alakult MVM Partner Zrt., amely Magyarország egyik legnagyobb energiakereskedője, a hazai energiapiac meghatározó szereplője. A nemzeti tulajdonú MVM Csoport tagjaként a legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb energiakereskedő az ellátásbiztonság szempontjából. Kedvező árú szolgáltatásaival hozzásegíti a vállalkozásokat versenyképességük növeléséhez, költségeik csökkentéséhez, mindemellett pedig valamennyi ügyfelének segítőkész, szakértő munkatársakból álló személyes kapcsolattartó áll rendelkezésére.

Az energiakereskedelmen és értékesítésen túl energetikai szolgáltatásaival régóta segítséget nyújt a villamosenergia-felhasználás optimalizálásában is. (x)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Bánki: Demszky több kérdésben is “lebukott”

  Bánki: Demszky több kérdésben is “lebukott”

  Demszky Gábor volt főpolgármester több kérdésben is “lebukott” a 4-es metró beruházása ügyében – mondta az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke a testület keddi ülését követően.

 • Illegális fogadóiroda működött II. kerületben

  Illegális fogadóiroda működött II. kerületben

  Illegális fogadóiroda működött Budapest II. kerületében egy Bimbó úti házban, a rendőrség tiltott szerencsejátékot szervezése gyanúja és személyi szabadság megsértése miatt nyomoz – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján kedden.

 • Uniós biztos: a migráció és a biztonság ma már globális kihívás

  Uniós biztos: a migráció és a biztonság ma már globális kihívás

  A migráció és a biztonság ma már nem európai, hanem globális kihívásnak tekinthető, egyetlen ország sem tud egyedül megküzdeni ezekkel a kérdésekkel – mondta Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs ügyekért, uniós belügyekért és uniós polgárságért felelős biztosa keddi sajtótájékoztatóján Budapesten.

 • Csomós Mari nem számított a Nemzet Színésze címre

  Csomós Mari nem számított a Nemzet Színésze címre

  Csomós Marit meglepetésként érte a hír, hogy őt választották a nemzet színészének. Mint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes művész az MTI-nek elmondta, hatalmas megtiszteltetés számára az elismerés.