EUR: 305,22 Ft
CHF: 273,48 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb XVIII.kerület

Hídelem okozta a fennakadást az M0-son

Vasbeton hídelemeket szállító túlméretes járművön dőlt meg két hídelem Gyál közelében az M0-s autóúton múlt héten. A kamion nem tudta folytatni útját. Az MTI tájékoztatása szerint az M5-ös autópályán Budapest felé a 28-as kilométertől okozott torlódást, míg az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányába tartókat akadályozta a normális tempójú közlekedésben a 4-es főútig, volt, ahol körülbelül 12 kilométeresre duzzadt a kocsisor. Közel egy napig tartott a mentés.

Gyál, 2016. május 19. Egy túlméretes jármű műszaki mentésén dolgoznak az M0-s autóúton, a 29-es kilométernél, az M5-ös autópálya csatlakozásánál, Gyál közelében 2016. május 19-én. Előző nap, este 10 óra körül a vasbeton hídelemeket szállító túlméretes járművön megdőlt két hídelem, ezért a kamion nem tudta folytatni az útját. A műszaki mentés délutánig is eltarthat. Az M5-ös autópályán Budapest felé a 28-as kilométertől van torlódás, míg az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányába tartók a 4-es főútig torlódnak, ahol körülbelül 12 kilométeres a kocsisor. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.