EUR: 312,96 Ft
CHF: 261,31 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XVIII.kerület

Hídelem okozta a fennakadást az M0-son

Vasbeton hídelemeket szállító túlméretes járművön dőlt meg két hídelem Gyál közelében az M0-s autóúton múlt héten. A kamion nem tudta folytatni útját. Az MTI tájékoztatása szerint az M5-ös autópályán Budapest felé a 28-as kilométertől okozott torlódást, míg az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányába tartókat akadályozta a normális tempójú közlekedésben a 4-es főútig, volt, ahol körülbelül 12 kilométeresre duzzadt a kocsisor. Közel egy napig tartott a mentés.

Gyál, 2016. május 19. Egy túlméretes jármű műszaki mentésén dolgoznak az M0-s autóúton, a 29-es kilométernél, az M5-ös autópálya csatlakozásánál, Gyál közelében 2016. május 19-én. Előző nap, este 10 óra körül a vasbeton hídelemeket szállító túlméretes járművön megdőlt két hídelem, ezért a kamion nem tudta folytatni az útját. A műszaki mentés délutánig is eltarthat. Az M5-ös autópályán Budapest felé a 28-as kilométertől van torlódás, míg az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányába tartók a 4-es főútig torlódnak, ahol körülbelül 12 kilométeres a kocsisor. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.