EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XVIII.kerület

Hídelem okozta a fennakadást az M0-son

Vasbeton hídelemeket szállító túlméretes járművön dőlt meg két hídelem Gyál közelében az M0-s autóúton múlt héten. A kamion nem tudta folytatni útját. Az MTI tájékoztatása szerint az M5-ös autópályán Budapest felé a 28-as kilométertől okozott torlódást, míg az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányába tartókat akadályozta a normális tempójú közlekedésben a 4-es főútig, volt, ahol körülbelül 12 kilométeresre duzzadt a kocsisor. Közel egy napig tartott a mentés.

Gyál, 2016. május 19. Egy túlméretes jármű műszaki mentésén dolgoznak az M0-s autóúton, a 29-es kilométernél, az M5-ös autópálya csatlakozásánál, Gyál közelében 2016. május 19-én. Előző nap, este 10 óra körül a vasbeton hídelemeket szállító túlméretes járművön megdőlt két hídelem, ezért a kamion nem tudta folytatni az útját. A műszaki mentés délutánig is eltarthat. Az M5-ös autópályán Budapest felé a 28-as kilométertől van torlódás, míg az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányába tartók a 4-es főútig torlódnak, ahol körülbelül 12 kilométeres a kocsisor. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.