EUR: 310,50 Ft
CHF: 259,21 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb

Hogyan játsszunk a Puttóval? Ötpercenként sorsolnak

A Puttó gyors játék, a sorsolásokra ötpercenként kerül sor. A játékban a számtáblán található „A” mező 20 számából 8-at, a „B” mezőn lévő 4 számból legalább egyet kell megjelölni. A játékos akkor nyer, ha legalább 4+1 találata van vagy az „A” mezőben legalább 5 számot eltalált. A Puttóban a nyeremény összege nem függ a nyertesek számától, csak a tét nagyságától, mivel az egyes találatokhoz tartozó nyereményszorzók nem változnak. Egy szelvényen négy számtábla található, vagyis egy Puttóval négy különböző játékot lehet játszani. Az alapjáték ára 200 forint. A nyerési esély 8+1 találat esetén 1 : 503 880.

putto

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.