EUR: 308,72 Ft
CHF: 285,23 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb

Hogyan játsszunk a Puttóval? Ötpercenként sorsolnak

A Puttó gyors játék, a sorsolásokra ötpercenként kerül sor. A játékban a számtáblán található „A” mező 20 számából 8-at, a „B” mezőn lévő 4 számból legalább egyet kell megjelölni. A játékos akkor nyer, ha legalább 4+1 találata van vagy az „A” mezőben legalább 5 számot eltalált. A Puttóban a nyeremény összege nem függ a nyertesek számától, csak a tét nagyságától, mivel az egyes találatokhoz tartozó nyereményszorzók nem változnak. Egy szelvényen négy számtábla található, vagyis egy Puttóval négy különböző játékot lehet játszani. Az alapjáték ára 200 forint. A nyerési esély 8+1 találat esetén 1 : 503 880.

putto

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.