EUR: 305,12 Ft
CHF: 271,24 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Extra

Így ünnepelt Freddie az Euróvízió után!

Letarolta a stockholmi színpadot Freddie a tegnap esti elődöntőn Pioneer című dalával. Az énekes a katartikus fellépés után, énekesekhez képest igen szokatlan módját választotta az ünneplésnek.

Freddie_Stockholm_3_fotokredit_Andres_Putting_01[1]

– Szeretnék pihenni és feltöltődni, mert nagyon fontos a szombati verseny. Nem csak miattam, hanem az ország miatt is. Nagyon örülnék, ha sikerülne olyan eredményt elérni, ami otthon is kivétel nélkül elégedettséget váltana ki az emberekben. Ezen fogunk dolgozni és mindent megteszünk majd érte a színpadon -mesélte közvetlenül az eredményhirdetés után az énekes, majd hozzáfűzte: Nagyon jó érzés volt egy ekkor színpadon énekelni az egész kontinensnek. Amikor a színpadra léptem és magamba szívtam az atmoszférát éreztem, hogy egymásra hangolódtunk a fiúkkal, utána pedig kitört belőlünk az energia. Az egész aréna vörösben úszott: bármerre néztem a nézők pirosan világító LED-karkötős kezét láttam a magasban, hihetetlen érzés volt. Nagyon egységesnek éreztem az egész előadásunkat. Utána végig arra vártam, hogy elérjünk a szavazás végéhez és kimondják a nevünket. Annyira jól éreztem magam a színpadon, hogy nem tudtam elképzelni, hogy ne jussunk tovább. Igazán nagy élmény volt, csak túl gyorsan eltelt ez a három perc.

Az őrület tovább folytatódik

Az MTVA idén is felvezető műsorral készül a dalfesztiválra. Az Elővízió három adását május 10-én, az első elődöntő előtt, május 12-én a második elődöntő előtt és május 14-én az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtt láthatják a nézők a Duna közszolgálati csatornán 20:30-tól. A műsor exkluzív anyagokkal mutatja be az Eurovíziós Dalfesztivál előkészületeit és Freddie útját a színpadig.

Idén az MTVA nemcsak felvezető műsorokkal készül a dalfesztiválra, hanem Svédország Nagykövetségével együttműködve elhozza az eurovíziós életérzést Budapestre. Május 10-én, az első elődöntő estéjén és május 14-én, a döntő estéjén a Március 15. téren, a KIOSK Budapest étterem előtt nyilvános Eurovízió néző estét tartanak, ahol a látogatók kivetítőkön követhetik az Elővízió és az Eurovíziós Dalfesztivál adásait. A KIOSK-ban A Dal 2016 fellépői adnak ingyenes koncertet május 12-én 19 órától és május 14-én 21 órától. Kedden Oláh Gergő, valamint Berkes Olivér és Tóth Andi lép fel, szombaton pedig a Kállay Saunders Band, Petruska András, Ív és Gáspár Laci áll színpadra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pokorny Lia: A mi felelősségünk, hogy ez egy jobb világ legyen

  Pokorny Lia: A mi felelősségünk, hogy ez egy jobb világ legyen

  Az élelmiszerpazarlás és a nélkülözés visszaszorítása mellett állt ki Pokorny Lia és Sipos Tomi a Piac Éjszakája rendezvényen. Itt jelentették be ugyanis a Budapesti Nagybani Piac és az Élelmiszerbank kezdeményezését, amelynek célja, hogy a termelők a lehető leghatékonyabban tudják eljuttatni fel nem vásárolt terményeiket a rászorulóknak.

 • Leszerel a légi mentőszolgálattól Vilmos herceg

  Leszerel a légi mentőszolgálattól Vilmos herceg

  Befejezi pénteken polgári mentőhelikopter-pilótaként végzett tevékenységét Vilmos herceg, és a jövőben elsősorban a brit királyi család magas rangú tagjaként rá háruló feladatokra összpontosítja figyelmét.

 • 24 lány versenyez a Miss Balaton 2017 címért

  24 lány versenyez a Miss Balaton 2017 címért

  Ismét gyönyörű lányok érkeztek Balatonfüredre, hogy a Miss Balaton 2017 második castingján bebizonyítsák, ott a helyük az augusztusi döntőn. Ez alkalomra az első fordulóról továbbjutott 24 versenyző volt hivatalos, akik több körben is a zsűri elé álltak.