2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb

Így ünnepelte a legbabonásabb napot a Szerencsejáték Zrt!

Országszerte ezrek ünnepelték az év egyetlen péntek 13-áját és egyben a Szerencsejáték Zrt. 25. születésnapját. Budapesten az Árkád bevásárlóközpontban sorban álltak, hogy megnyerhessék a zöld vagy a rózsaszín malacok egyikét.

Péntek 13 – ebben az évben csupán egyszer ünnepelhettük a legbabonásabb napot. Éppen ezért május 13-án rendkívüli akciókkal és különleges meglepetés ajándékokkal kedveskedett a Szerencsejáték Zrt. Az Árkád bevásárlóközpontban például már reggel tíztől várták a lottózókat a Péntek 13 standnál. A nyereményekhez nem kellett más tenni, mit 1350 forint értékben lottózni. Ha a játékosok bemutatták a szelvényüket, részt vehettek a virtuális lottósorsoláson, sőt hazavihették a több ezer malacos ajándék egyikét.
– Az unokámnak viszem ezt a cuki rózsaszín malacot, nagyon szereti az ilyen plüssöket. Remélem, szerencsét is hoz a családunknak – mondta egy nagymama, aki a kisunokáját lepte meg az ajándékkal és persze abban is bízott, hogy ő nyerheti az aznap kisorsolt extra nyereményt is. Tizenhárman ugyanis egymillió forinttal lettek gazdagabbak, az Ötöslottó ráadás nyereménye pedig 25 millió forint volt. Ha ön is játszott és szeretné megtudni, nyert-e a ráadás sorsolások valamelyikén, a Szerencsejáték Zrt. honlapján megnézheti a nyertes szelvények számát a (játékok azonosító számát).


szrt3
Tudta, hogy…
– a magyarok több mint fele tartja péntek 13-át balszerencsésnek, ugyanakkor a 13-as a legnépszerűbb szerencseszám?
– 1907-ben jelent meg a – később nagyon népszerű – Péntek 13 című regény?
– a triszkaidekafóbiások félnek a tizenhármas számtól?
– Görögországban nem a péntek 13, hanem a kedd 13 számít szerencsétlen napnak?

, Image: 77228168, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Panthermedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.