EUR: 308,34 Ft
CHF: 282,31 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb

Így ünnepelte a legbabonásabb napot a Szerencsejáték Zrt!

Országszerte ezrek ünnepelték az év egyetlen péntek 13-áját és egyben a Szerencsejáték Zrt. 25. születésnapját. Budapesten az Árkád bevásárlóközpontban sorban álltak, hogy megnyerhessék a zöld vagy a rózsaszín malacok egyikét.

Péntek 13 – ebben az évben csupán egyszer ünnepelhettük a legbabonásabb napot. Éppen ezért május 13-án rendkívüli akciókkal és különleges meglepetés ajándékokkal kedveskedett a Szerencsejáték Zrt. Az Árkád bevásárlóközpontban például már reggel tíztől várták a lottózókat a Péntek 13 standnál. A nyereményekhez nem kellett más tenni, mit 1350 forint értékben lottózni. Ha a játékosok bemutatták a szelvényüket, részt vehettek a virtuális lottósorsoláson, sőt hazavihették a több ezer malacos ajándék egyikét.
– Az unokámnak viszem ezt a cuki rózsaszín malacot, nagyon szereti az ilyen plüssöket. Remélem, szerencsét is hoz a családunknak – mondta egy nagymama, aki a kisunokáját lepte meg az ajándékkal és persze abban is bízott, hogy ő nyerheti az aznap kisorsolt extra nyereményt is. Tizenhárman ugyanis egymillió forinttal lettek gazdagabbak, az Ötöslottó ráadás nyereménye pedig 25 millió forint volt. Ha ön is játszott és szeretné megtudni, nyert-e a ráadás sorsolások valamelyikén, a Szerencsejáték Zrt. honlapján megnézheti a nyertes szelvények számát a (játékok azonosító számát).

szrt3
Tudta, hogy…
– a magyarok több mint fele tartja péntek 13-át balszerencsésnek, ugyanakkor a 13-as a legnépszerűbb szerencseszám?
– 1907-ben jelent meg a – később nagyon népszerű – Péntek 13 című regény?
– a triszkaidekafóbiások félnek a tizenhármas számtól?
– Görögországban nem a péntek 13, hanem a kedd 13 számít szerencsétlen napnak?

, Image: 77228168, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Panthermedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.