EUR: 305,39 Ft
CHF: 269,84 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Ismét úton a Petőfi Taxi!

Kedd reggel is útnak indult a Petőfi Taxi, fedélzetén a Kelemen Kabátban együttes énekesével és szerzőjével, Horváth Boldival, valamint Rókusfalvy Lilivel, a Petőfi TV műsorvezetőjével. Az első utas egy fiú és egy lány volt, a srác a lány nevében írt SMS-t, így akart meglepetést szerezni neki. Mindketten harmadéves joghallgatók, a lány pont vizsgáról érkezett, ahol négyest kapott. Náluk az egész család Kelemen Kabátban rajongó. Boldi minden utasnak hozott Kelemen Kabátban koncertjegyet. Boldi második utasa egy hardcore bandában játszó fiú volt, akinek rengeteg szakmai kérdése volt Boldihoz. Ők az „Áll a bál” című új Kelemen Kabátban számot énekelték, amit három hete játszik a Petőfi Rádió. Boldi turnusa végeztével megismerkedett Rúzsa Magdival is, akivel eddig még nem találkozott személyesen. Sajnos közös éneklésre nem került sor, de megbeszélték, hogy ellátogatnak egymás koncertjére a közeljövőben.

Délután Rúzsa Magdi volt a Petőfi taxi vendége. Magdi egyik legnagyobb rajongója, a 14 éves Gréti volt az utas. Az énekesnő többször találkozott már a kislánnyal, Magdi rendszeresen kap tőle rajzokat. Grétit és Magdit közös fotózásra vitte a Petőfi Taxi, út közben természetesen közösen énekeltek az autóban. Magdi elárulta, hogy a ma élő magyar zenészek közül ő legszívesebben Presser Gáborral ülne be a Petőfi Taxiba és azt is elmondta, hogy régen a Spice Girls-ért rajongott.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.