EUR: 326,14 Ft
CHF: 283,46 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb XXI.kerület

Kajakpálya épülhet

A tervek szerint még idén elkészül a budapesti szlalom kajak-kenu pálya beruházási terve, amely vagy Csepelen vagy észak-Budán épül fel. A létesítményre azért van szükség, mert pálya hiányában a magyarok nem tudtak eredményesen szerepelni az olimpián ebben a sportágban.

Az elfogadott kormányhatározat szerint a pálya létesítésére vonatkozó megvalósíthatósági tanulmánynak szeptember 30-ig kell elkészülnie, valamint felkérték a kormánybiztost, hogy a tanulmány alapján december 31-ig legyen meg a beruházási terv is. Ha a műszaki tervek még idén elkészülnek, jövő év végére akár már maga a pálya is megnyithatja kapuit. Az elképzelés szerint fontos, hogy olyan létesítmény épüljön, amely különböző kiszolgáló blokkokkal bővíthető arra az esetre, ha a főváros olimpiát rendezhet.

kayak-795935_1920

fotó:pixabay


 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.