2018. február 25., vasárnap
Géza

Egyéb Tatabánya

Kállay szabadulna a „tehetségkutatós fiú”-tól

A tatabányai majális fő műsorszáma Kállay-Saunders András és zenekarának koncertje volt.

Az énekest a 2010-es Megasztár 5-ben ismerhette meg a nagyközönség. Akkor a tehetségkutató negyedik helyét szerezte meg. Azóta is a zeneiparban tevékenykedik, sikerei között említhető, hogy ő képviselte Magyarországot a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában a Running című dalával. A döntőben ötödik lett, ez Magyarország második legjobb eredménye a verseny történetében. Úgy érzi, zenei téren az eltelt idő alatt sokat és folyamatosan fejlődik.


– A szövegekben azt írtam le, amit látok és tapasztalok az életem során – fogalmazott az énekes a Lokálnak.

kallay

Már egy éve a Kállay Saunders Band tagjaként járja az országot. Mindig is az volt a vágya, hogy saját zenekara legyen, hiszen, mint mondta, hiányzott neki, hogy élő zene legyen körülötte. Ez a vágya teljesült is Tóth Ádám (gitáros) révén, akit a Megasztárban ismert meg. Két évvel ezelőtt kérdezte meg tőle, csatlakozik-e hozzá, azóta pedig együtt zenélnek. Egy év alatt összecsiszolódott a banda, első lemezüket is kiadták már, mely a Delivery Boy címet viseli. A célja az, hogy a bandája minél ismertebb legyen és beleivódjon a köztudatba, hogy végre elfelejtsék a „tehetségkutatós fiút”.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.