2017. november 25., szombat
Katalin

Egyéb Tatabánya

Kállay szabadulna a „tehetségkutatós fiú”-tól

A tatabányai majális fő műsorszáma Kállay-Saunders András és zenekarának koncertje volt.

Az énekest a 2010-es Megasztár 5-ben ismerhette meg a nagyközönség. Akkor a tehetségkutató negyedik helyét szerezte meg. Azóta is a zeneiparban tevékenykedik, sikerei között említhető, hogy ő képviselte Magyarországot a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában a Running című dalával. A döntőben ötödik lett, ez Magyarország második legjobb eredménye a verseny történetében. Úgy érzi, zenei téren az eltelt idő alatt sokat és folyamatosan fejlődik.


– A szövegekben azt írtam le, amit látok és tapasztalok az életem során – fogalmazott az énekes a Lokálnak.

kallay

Már egy éve a Kállay Saunders Band tagjaként járja az országot. Mindig is az volt a vágya, hogy saját zenekara legyen, hiszen, mint mondta, hiányzott neki, hogy élő zene legyen körülötte. Ez a vágya teljesült is Tóth Ádám (gitáros) révén, akit a Megasztárban ismert meg. Két évvel ezelőtt kérdezte meg tőle, csatlakozik-e hozzá, azóta pedig együtt zenélnek. Egy év alatt összecsiszolódott a banda, első lemezüket is kiadták már, mely a Delivery Boy címet viseli. A célja az, hogy a bandája minél ismertebb legyen és beleivódjon a köztudatba, hogy végre elfelejtsék a „tehetségkutatós fiút”.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Magyarország nem áldozza fel a világpolitika oltárán a kárpátaljai magyarokat, és ellenáll mindenfajta olyan törekvésnek, amely téves geopolitikai kontextusba kívánja helyezni a magyar kormány álláspontját Ukrajna európai inspirációval kapcsolatban – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben pénteken, az EU-tagországok és keleti partnerországaik állam- és kormányfői találkozóját követően.

 • Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Komoly veszélye van annak, hogy túl sokat ülünk, keveset mozgunk, ráadásul táplálkozásunk is gyakran egysíkú. Ezt az életmódot azonban egyre kevésbé bírja a testünk, állatja a szakértő, aki szerint ez is lehet az oka, hogy egyre több a mozgásszervi megbetegedés, a szív- és keringési rendellenesség, az anyagcserezavar.

 • Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  A légszennyezés, különösen a levegőben lévő szállópor rosszabb minőségű férfi ivarsejteket eredményez az Occupational and Environmental Medicine tudományos folyóirat szerdán megjelent számában közzétett tanulmány szerint.