EUR: 313,42 Ft
CHF: 288,87 Ft
2016. december 07., szerda
Ambrus

Egyéb Tatabánya

Kállay szabadulna a „tehetségkutatós fiú”-tól

A tatabányai majális fő műsorszáma Kállay-Saunders András és zenekarának koncertje volt.

Az énekest a 2010-es Megasztár 5-ben ismerhette meg a nagyközönség. Akkor a tehetségkutató negyedik helyét szerezte meg. Azóta is a zeneiparban tevékenykedik, sikerei között említhető, hogy ő képviselte Magyarországot a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában a Running című dalával. A döntőben ötödik lett, ez Magyarország második legjobb eredménye a verseny történetében. Úgy érzi, zenei téren az eltelt idő alatt sokat és folyamatosan fejlődik.

– A szövegekben azt írtam le, amit látok és tapasztalok az életem során – fogalmazott az énekes a Lokálnak.

kallay

Már egy éve a Kállay Saunders Band tagjaként járja az országot. Mindig is az volt a vágya, hogy saját zenekara legyen, hiszen, mint mondta, hiányzott neki, hogy élő zene legyen körülötte. Ez a vágya teljesült is Tóth Ádám (gitáros) révén, akit a Megasztárban ismert meg. Két évvel ezelőtt kérdezte meg tőle, csatlakozik-e hozzá, azóta pedig együtt zenélnek. Egy év alatt összecsiszolódott a banda, első lemezüket is kiadták már, mely a Delivery Boy címet viseli. A célja az, hogy a bandája minél ismertebb legyen és beleivódjon a köztudatba, hogy végre elfelejtsék a „tehetségkutatós fiút”.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Idén is rekordszintet érhet el a magyar export!

    Idén is rekordszintet érhet el a magyar export!

    Az Eximbank idén első alkalommal rendezte meg a Magyar Export Napját, amelynek célja, hogy lehetőséget teremtsen a sikeres hazai exportőr vállalatoknak, az exportálni szándékozó magyar cégeknek, a külgazdasági intézményrendszer szereplőinek és a nemzetközi szakmai partnereknek, hogy erősítsék együttműködésüket.

  • Egyperces krimi – Peter Sanawad: Gyilkos Mikulás

    Egyperces krimi – Peter Sanawad: Gyilkos Mikulás

    Nicolas Prue, mint alkalmi Mikulás, különböző karácsonyközeli rendezvények ünnepelt sztárja volt. Ilyenkor színes papírba csomagolt játékokat és édességet osztott a kicsiknek, és mindig dicsérő szavakat is társított az ajándékokhoz.