2018. április 24., kedd
György

Egyéb Tatabánya

Kállay szabadulna a „tehetségkutatós fiú”-tól

A tatabányai majális fő műsorszáma Kállay-Saunders András és zenekarának koncertje volt.

Az énekest a 2010-es Megasztár 5-ben ismerhette meg a nagyközönség. Akkor a tehetségkutató negyedik helyét szerezte meg. Azóta is a zeneiparban tevékenykedik, sikerei között említhető, hogy ő képviselte Magyarországot a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában a Running című dalával. A döntőben ötödik lett, ez Magyarország második legjobb eredménye a verseny történetében. Úgy érzi, zenei téren az eltelt idő alatt sokat és folyamatosan fejlődik.


– A szövegekben azt írtam le, amit látok és tapasztalok az életem során – fogalmazott az énekes a Lokálnak.

kallay

Már egy éve a Kállay Saunders Band tagjaként járja az országot. Mindig is az volt a vágya, hogy saját zenekara legyen, hiszen, mint mondta, hiányzott neki, hogy élő zene legyen körülötte. Ez a vágya teljesült is Tóth Ádám (gitáros) révén, akit a Megasztárban ismert meg. Két évvel ezelőtt kérdezte meg tőle, csatlakozik-e hozzá, azóta pedig együtt zenélnek. Egy év alatt összecsiszolódott a banda, első lemezüket is kiadták már, mely a Delivery Boy címet viseli. A célja az, hogy a bandája minél ismertebb legyen és beleivódjon a köztudatba, hogy végre elfelejtsék a „tehetségkutatós fiút”.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.