2018. március 20., kedd
Klaudia,

Belföld

Ki állhat a Jobbik mögött?

Továbbra sem csitul a Jobbikon belül a csatazaj. Ahogy arról már a Lokál is többször beszámolt, folyamatosak a párton belüli feszültségek és ellentétek. Elköltött milliárdok, gyanús ügyletek, és egy rejtélyes üzletember, akit a Jobbik Simicskájaként emlegetnek – a Tények riportjában.

Két milliárd forintot költött el 2010 óta a Jobbik, és a pénz útja körüli konfliktus miatt egymásnak esett a párt vezetése. Novák Előd Jobbik alelnök szerint a pártkassza úgy működik, mint a pártelnök Vona Gábor bizalmasának egyszemélyes kft-je.


De hogy pontosan mire költöttek, hogyan, milyen cégeken keresztül folyik a párt finanszirozása, ebben a tekintetben számos a homályos részlet. Szó van külföldi cégekről, gyanús ügyletekről, és egy rejtélyes üzletemberről, akit a Jobbik Simicskájaként emlegetnek.

A Tények információ szerint a két milliárd forint egy jelentős részét Forrai Richárd, a Jobbik egykori frakció-titkára, szerezhette meg, akit a direkt36.hu csak a párt legnagyobb oligarchájaként emleget.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újra cirkuszolnak az Arénában

  Újra cirkuszolnak az Arénában

  A Harlem Globetrotters kosárlabdázás cirkusza 2018 április 10. este 7 órakor izgalmas és érdekes kosárlabda show-val érkezik Magyarországra.

 • Kínos! Szél Bernadett buktatta le Vonát

  Kínos! Szél Bernadett buktatta le Vonát

  Lassan már követni sem lehet, melyik ellenzéki párt, kivel szeretne együttműködni, az azonban biztos, az LMP miniszerelnök-jelöltje kifejezetten ajnározza Vona Gábort.

 • Ápolónőkre támadtak a migránsok

  Ápolónőkre támadtak a migránsok

  Egyre inkább veszélyeztetve érzik magukat a bi­ele­feldi kór­ház ápolónői, akik arra panaszkodnak, hogy az elmúlt időben szinte folyamatosan terrorizálják őket a migránsok.