EUR: 308,20 Ft
CHF: 281,72 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Belföld

Kisiskolásokra szálltak rá a szci­en­to­ló­gu­sok!

Több száz ál­ta­lá­nos is­ko­lába férkőztek be a ma­gyar szci­en­to­ló­gu­sok. A gye­re­ke­ket kezd­ték be­há­lózni, trük­kö­sen drog­el­le­nes moz­gal­mak mögé rej­tőzve – írja a Ripost.

Régi trükkje Tom Cruise agresszív egyházának, hogy bebújnak valamiféle nemesnek látszó cél mögé, hogy aztán lelkeket raboljanak. A portál információ szerint „Drogmaratonnak” álcázzák magukat, így tévesztik meg a tanárokat és az alsó tagozatos gyerekeket. A legtöbb iskolában fogalmuk sincs arról, hogy valójában a szcientológusokat engedik a kicsik közelébe.

A szervezet célja mindig ugyanaz, behálózni minél több embert. A Ripost szerint korábban a Narconon Magyarország Alapítvány mögé rejtőztek, aztán néhány leleplező cikk nyomán álruhát váltottak, és gyorsan a Drogmentes Magyarországért Mozgalmat működtető Magyar Prevenciós Alapítvány vette át a szervezést.

Egy kiszivárgott dokumentum szerint: “A Drogmaraton is ilyen fedőszervezet, amivel lassan már évtizede próbálkoznak Ron L. Hubbard magyar ügynökei. Különböző alapítványok mögé bújnak, s ha valamelyik lába alatt forró lesz a talaj, gyorsan létrehoznak egy másikat.”

További részletek a Ripost oldalán olvashatók!

Kapcsolódó Cikkek

 • Köpönyegforgató a Momentum alelnöke

  Köpönyegforgató a Momentum alelnöke

  Fénylő üstökösként robbantak a hazai politikai életbe, de a választók előtt „sötét lovak” a Momentum Mozgalom ifjú vezetői. Most induló sorozatunkban bemutatjuk a Momentum valódi arcait, akik fiatalságuk ellenére is őriznek már csontvázakat szekrényeikben.

 • MSZP–DK összefogás Rolex Laciért

  MSZP–DK összefogás Rolex Laciért

  Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő Nógrádi Tiborral, a Fidesz helyi elnökével közösen vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményezett a szocialista városvezető ellen.

 • Soros tönkretenné Magyarországot

  Soros tönkretenné Magyarországot

  Meggyőződésem, Sorosnak az a terve, hogy zavargásokat generáljon, destabilizálja a politikai helyzetet nemcsak Magyarországon, hanem idővel egész Európában.