EUR: 305,29 Ft
CHF: 269,90 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Belföld

Kisiskolásokra szálltak rá a szci­en­to­ló­gu­sok!

Több száz ál­ta­lá­nos is­ko­lába férkőztek be a ma­gyar szci­en­to­ló­gu­sok. A gye­re­ke­ket kezd­ték be­há­lózni, trük­kö­sen drog­el­le­nes moz­gal­mak mögé rej­tőzve – írja a Ripost.

Régi trükkje Tom Cruise agresszív egyházának, hogy bebújnak valamiféle nemesnek látszó cél mögé, hogy aztán lelkeket raboljanak. A portál információ szerint „Drogmaratonnak” álcázzák magukat, így tévesztik meg a tanárokat és az alsó tagozatos gyerekeket. A legtöbb iskolában fogalmuk sincs arról, hogy valójában a szcientológusokat engedik a kicsik közelébe.

A szervezet célja mindig ugyanaz, behálózni minél több embert. A Ripost szerint korábban a Narconon Magyarország Alapítvány mögé rejtőztek, aztán néhány leleplező cikk nyomán álruhát váltottak, és gyorsan a Drogmentes Magyarországért Mozgalmat működtető Magyar Prevenciós Alapítvány vette át a szervezést.

Egy kiszivárgott dokumentum szerint: “A Drogmaraton is ilyen fedőszervezet, amivel lassan már évtizede próbálkoznak Ron L. Hubbard magyar ügynökei. Különböző alapítványok mögé bújnak, s ha valamelyik lába alatt forró lesz a talaj, gyorsan létrehoznak egy másikat.”

További részletek a Ripost oldalán olvashatók!

Kapcsolódó Cikkek

  • A kormány biztosítja a gyermekeknek szükséges oltóanyagot

    A kormány biztosítja a gyermekeknek szükséges oltóanyagot

    Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkársága szerint átmeneti készlethiány alakult ki a gyermekkori védőoltásokhoz szükséges egyik oltóanyagból, azonban július 10-től kiszállították a tartalékot, a további oltóanyag-mennyiség kiszállítását pedig pénteken kezdik, és a vakcina hamarosan az ország minden részébe megérkezik.

  • Soros pénzén utazgat a Simicska-féle Index

    Soros pénzén utazgat a Simicska-féle Index

    Felettébb érdekes beszélgetésre bukkant a Facebookon az Origo. A lap szerint Soros György alapítványától, az OSIFE-től kap pénzt a jobbikos Simicska Lajos újságja, az Index egyik riportere, hogy emberi történeteket szállítson a közel-keleti állapotokról.