EUR: 304,47 Ft
CHF: 272,87 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Belföld

Kislányt zaklatott a kajakedző

Nagyon rád vagyok izgulva – ezt, és hasonló üzeneteket írt egy 15 éves tanítványának egy kajak-kenu edző – számolt be a Tények.

Az ötven éves férfi azt is írta, hogy nem érdekli, hány éves a kislány – aki udvariasan próbálta megértetni az edzővel, hogy hagyja békén. A Blikk azt írta, három másik lányt is molesztálhatott.

A TV2 információ szerint az edzői a Nagykanizsai vízitelepen dolgozik és folyamatosan zaklatta a kiskorút az interneten. A lány egyik barátnőjének az édesapja is tudomást szerzett a dologról, majd a többi szülővel is konzultálva feljelentést is tettek a Zala-megyei rendőrkapitányságon, ám ott a TV2 megkeresésére azt mondták, nincs náluk ilyen feljelentés, és arra a kérdésre, hogy hivatalból indult-e eljárás, még nem kaptak választ.

A csatorna úgy tudja, az edző korábban több olimpiai bajnokot is edzett, többek között a kétszeres bajnok Horváth Gábort, aki megdöbbenését fejezte ki, és elmondta, amennyiben igaz a hír, az edzőt el kell távolítani a sportágból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hiénavadászat

  Hiénavadászat

  Überelték az Ubert. Volt egy vacsora, amelyen kiderült: taxi-ügyben mindenkinek helye van a terített asztalnál, aki betartja a törvényeket, rendeleteket.

 • Nyugdíjasokat becsmérelt Vona Gábor

  Nyugdíjasokat becsmérelt Vona Gábor

  Orbán Viktor tusványosi beszéde után fakadt ki a nyugdíjasokra Vona Gábor. A Facebookon közölt írásából a sorok között olvasva kiderül, hogy ostobának és szinte már veszélyesnek tartja a nyugdíjasokat, különösen a „viktorániusokat”, ahogy ő az Orbán Viktort támogató időseket gúnyolja.

 • Botka leárulózta saját párttársát

  Botka leárulózta saját párttársát

  A balliberális oldalon teljes a fejetlenség, az MSZP berkeiben pedig már kemény harcok folynak. Botka László ugyanis árulónak nevezte Molnár Zsoltot, a szocialista párt elnökségi tagját a 168 Órának adott interjújában.