EUR: 307,86 Ft
CHF: 265,42 Ft
2017. október 22., vasárnap
Előd

Belföld

Kislányt zaklatott a kajakedző

Nagyon rád vagyok izgulva – ezt, és hasonló üzeneteket írt egy 15 éves tanítványának egy kajak-kenu edző – számolt be a Tények.

Az ötven éves férfi azt is írta, hogy nem érdekli, hány éves a kislány – aki udvariasan próbálta megértetni az edzővel, hogy hagyja békén. A Blikk azt írta, három másik lányt is molesztálhatott.

A TV2 információ szerint az edzői a Nagykanizsai vízitelepen dolgozik és folyamatosan zaklatta a kiskorút az interneten. A lány egyik barátnőjének az édesapja is tudomást szerzett a dologról, majd a többi szülővel is konzultálva feljelentést is tettek a Zala-megyei rendőrkapitányságon, ám ott a TV2 megkeresésére azt mondták, nincs náluk ilyen feljelentés, és arra a kérdésre, hogy hivatalból indult-e eljárás, még nem kaptak választ.

A csatorna úgy tudja, az edző korábban több olimpiai bajnokot is edzett, többek között a kétszeres bajnok Horváth Gábort, aki megdöbbenését fejezte ki, és elmondta, amennyiben igaz a hír, az edzőt el kell távolítani a sportágból.

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök emléke ma is fontos

  A hősök emléke ma is fontos

  A hősök emléke ma is fontos, a jóban és a küzdelemben is egyaránt osztozunk, hogy a megpróbáltatásokból végül megerősödve kerüljünk ki – emelte ki Schanda Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára Tallinnban, az 1956-os forradalom évfordulójára rendezett megemlékezésen a tárca vasárnapi közleménye szerint.

 • Fidesz: Szanyi megnyilvánulása megdöbbentő és botrányos

  Fidesz: Szanyi megnyilvánulása megdöbbentő és botrányos

  Megdöbbentőnek és botrányosnak tartja a Fidesz a szocialista Szanyi Tibor megnyilvánulását; az MSZP európai parlamenti képviselője ” ‘Ünnephez’ közeledvén” felvezetéssel a közösségi oldalán tett közzé egy fényképet, amely egy, a Köztársaság téri pártszékház ostromakor megkínzott és lábánál fellógatott embert ábrázol.

 • Trócsányi: Ma is ugyanazok az értékek fontosak, mint 1956-ban

  Trócsányi: Ma is ugyanazok az értékek fontosak, mint 1956-ban

  A körülmények változnak, de az igazi értékek állandóak, és ezek szükségesek a sikerhez és megbecsüléshez minden nemzet, így a magyarság számára a harmadik évezred elején is – mondta Trócsányi László igazságügy-miniszter az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére a Műegyetemi emlékműnél tartott ünnepségen vasárnap.