EUR: 308,51 Ft
CHF: 288,51 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Egyéb X.kerület

Kőbányán indul a 24. streetballszezon

525 CUP kosárlabda fesztivál ( Fotó_ Sáfár Tibor)


( Fotó_ Sáfár Tibor)

 

Kőbányán rajtol a kosárlabdázók streetballsorozatának 24. idénye szombaton. A szervezők tájékoztatásukban kiemelték, a fair playre épülő tömegsporttól a játék egyre inkább közeledik a profibb szabályok felé, ezért már ötödik éve a nemzetközi szövetség  játékszabályait alkalmazzák az utcai versenyeken is.
Az OTP Junior – adidas Streetball Challenge elnevezésű sorozatban idén 10 helyszínen, 17 kategóriában mérhetik össze a tudásukat a résztvevők. A magyar szövetség által kiírt Kenguru 3×3 Kupa célja a legfiatalabbak sportágba integrálása, ezért ők ingyen nevezhetnek minden helyszínen. A rendezvénysorozat hagyományosan a Kosárlabdázás Napján, szeptember 24-én zárul a Városligeti Műjégpályán. A zsákoló- és a tripladobóverseny országos győztese várhatóan meghívást kap a budapesti Kelet–Nyugat All Star-gálára, ahol összemérheti tudását a magyar bajnokság legjobbjaival.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Magyarország innovációs központtá kíván válni

    Szijjártó: Magyarország innovációs központtá kíván válni

    Magyarország egyre inkább innovációs központtá kíván válni, ezért a jövő évtől minden kutatásfejlesztéssel foglalkozó vállalkozás kétszer annyi pénzt vonhat le az adóalapjából, mint amennyit innovációra fordít – jelentette ki Szijjártó Péter a think.

  • Meghalt Alekszej Abrikoszov

    Meghalt Alekszej Abrikoszov

    Meghalt 88 éves korában Alekszej Abrikoszov orosz-amerikai elméleti fizikus, aki 2003-ban a brit Anthony J. Leggett-tel és a szintén orosz Vitalij Ginzburggal megosztva Nobel-díjat kapott a szupravezetők és a szuperfolyékonyság kutatásában elért eredményeiért.