EUR: 325,19 Ft
CHF: 282,69 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb X.kerület

Kőbányán indul a 24. streetballszezon

525 CUP kosárlabda fesztivál ( Fotó_ Sáfár Tibor)


( Fotó_ Sáfár Tibor)

 

Kőbányán rajtol a kosárlabdázók streetballsorozatának 24. idénye szombaton. A szervezők tájékoztatásukban kiemelték, a fair playre épülő tömegsporttól a játék egyre inkább közeledik a profibb szabályok felé, ezért már ötödik éve a nemzetközi szövetség  játékszabályait alkalmazzák az utcai versenyeken is.
Az OTP Junior – adidas Streetball Challenge elnevezésű sorozatban idén 10 helyszínen, 17 kategóriában mérhetik össze a tudásukat a résztvevők. A magyar szövetség által kiírt Kenguru 3×3 Kupa célja a legfiatalabbak sportágba integrálása, ezért ők ingyen nevezhetnek minden helyszínen. A rendezvénysorozat hagyományosan a Kosárlabdázás Napján, szeptember 24-én zárul a Városligeti Műjégpályán. A zsákoló- és a tripladobóverseny országos győztese várhatóan meghívást kap a budapesti Kelet–Nyugat All Star-gálára, ahol összemérheti tudását a magyar bajnokság legjobbjaival.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.