EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 22., vasárnap
Előd

Sport

Korszerű appokkal melegít az M4Sport az EB-re és az Olimpiára

A közmédia megújítása folyamatos technológiafejlesztést is jelent: pár napja elérhető az M4Sport megújult applikációja az összes mobilplatformra.

 Az M4Sport csapata már melegít az EB-re és az Olimpiára egyaránt. Magyarország legnézettebb sportcsatornája, és a legfrisebb hazai-, és nemzetközi sporthírek  mostantól mobileszközökön is követhetők. A három legnépszerűbb platformra készült app letisztult, egyszerű, könnyű navigációt és tartalomfogyasztást biztosít minden hazai sportbarátnak.

A közmédia ezzel újabb felhasználói igényeket képes kiszolgálni, ahogy nemrég a http://mediaklikk.hu teljes körű ráncfelvarrása kapcsán is egy felhasználóbarát, könnyen navigálható videós portált adtak át a fejlesztők a felhasználóknak.

Az M4Sport androidos verziója itt érhető el:

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.appsters.m4

Az M4Sport iOS verziója itt érhető el:

https://itunes.apple.com/hu/app/m4-sport/id1108813103

Az M4Sport Windows phonera fejlesztett változata az alábbi linken érhető el:

https://www.microsoft.com/hu-hu/store/apps/m4-sport/9nblggh4v373

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.