2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb V.kerület

Kutyabarátokat várnak az Olimpia parkba

A felelős állattartásra hívják fel a figyelmet az Olimpia parkban május 7-re szervezett családi nap keretében az állatvédők. A Vigyél Haza Alapítvány és Belváros-Lipótváros önkormányzata összefogásával szervezett programon szórakoztató formában a gazdátlan állatok örökbefogadásának fontosságára is ráirányítják a figyelmet – közölte az alapítvány az MTI-vel. Az egész napos rendezvényen lesz kutya-gazda fotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, kutyaelsősegély- és fizioterápiás bemutató, mikrochip-leolvasás és -regisztráció, valamint kutyás ügyességi játékok is.

Kutyas cucc a Klauzál téren a sokszor lathato sötét kutya Bora  (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.