2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XVII.kerület

Lui elvarázsolja a gyerekeket

Lui mágus (bűvész) és felesége Orsi játszóház (Fotó: Máté Krisztián)

Lui kifogyhatatlan a trükkökből (Fotó: Máté Krisztián)

Rendhagyó ötlettel állt elő a piac mögötti Kalandpark Játszóház a közelgő nyár előtt. A világrekorder bűvész, Lui segítségével bűvésztábort tartanak július 4−5-én tíz és tizennégy év közötti gyerekek számára. Azon túl, hogy trükköket tanít az egyébként gyerekkora óta a kerületben élő Lui, az ottalvós bűvésztáborba egy fehér limuzin szállítja a kicsiket. A következő hónapokat egyébként is körüllengi a varázslat, hiszen a játszóház nyári tábora a mese- és szuperhősök körül forog.

− Nem az erejüket, hanem a pozitív, segítő tulajdonságaikat domborítjuk ki, hogy a gyerekek megtanulhassák, miről szól a barátság, önzetlenség és hasonló fontos értékek − avatott be a különleges programba a Kalandpark vezetője, Pécsi Orsolya. − Pedálos gokartozással, uszodalátogatással és kisvonatozással színesítjük a programot.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

  • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.