EUR: 325,69 Ft
CHF: 283,45 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb XVII.kerület

Lui elvarázsolja a gyerekeket

Lui mágus (bűvész) és felesége Orsi játszóház (Fotó: Máté Krisztián)

Lui kifogyhatatlan a trükkökből (Fotó: Máté Krisztián)

Rendhagyó ötlettel állt elő a piac mögötti Kalandpark Játszóház a közelgő nyár előtt. A világrekorder bűvész, Lui segítségével bűvésztábort tartanak július 4−5-én tíz és tizennégy év közötti gyerekek számára. Azon túl, hogy trükköket tanít az egyébként gyerekkora óta a kerületben élő Lui, az ottalvós bűvésztáborba egy fehér limuzin szállítja a kicsiket. A következő hónapokat egyébként is körüllengi a varázslat, hiszen a játszóház nyári tábora a mese- és szuperhősök körül forog.

− Nem az erejüket, hanem a pozitív, segítő tulajdonságaikat domborítjuk ki, hogy a gyerekek megtanulhassák, miről szól a barátság, önzetlenség és hasonló fontos értékek − avatott be a különleges programba a Kalandpark vezetője, Pécsi Orsolya. − Pedálos gokartozással, uszodalátogatással és kisvonatozással színesítjük a programot.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.