EUR: 309,50 Ft
CHF: 288,36 Ft
2017. január 23., hétfő
Rajmund, Zelma

Belföld

Magyar parlamenti párt is érintett lehet az offshore-botrányban!

Budapest_Parlament_by_night_WUXGA

Áprilisban robbant az offshore-bomba, rengeteg politikus és gazdasági szereplő neve merült fel a panamai botrányban, azóta is folyamatosan szivárognak az adatok. Magyar politikusok és gazdasági szereplők neve is felmerült, de a 888.hu szerint egy magyar parlamenti párt is érintett lehet!

A nagy panamai offshore-botrányban magyar politikusok és gazdasági szereplők neve is felmerült. Az MSZP politikusa, Boldvai László a hírek hatására elhagyta pártját, de előkerült egy korábbi fideszes országgyűlési képviselő, Horváth Zsolt neve is. Ami pedig a magyar gazdasági elitet illeti, napokig az index tulajdonosáról cikkezett a sajtó (leszámítva magát az indexet), majd a 16. leggazdagabb magyar, a milliárdos sajtómágnás Varga Zoltán neve is a nemzetközi offshore-botrány címkék alá került.

Egyelőre senki sem tudja, hogy hány embert sodor még magával az ár és milyen nevek kerülnek majd elő azokból a bizonyos dossziékból.

A 888.hu szerint azonban ez még csak a kezdet, mert újabb papírok kerülhetnek nyilvánosságra. Egy magyar parlamenti párt is érintett lehet. A papírok napvilágra kerülése alapjaiban rázhatja meg a magyar politikai közéletet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Béla bácsi végig csak a diákjaira gondolt

  Béla bácsi végig csak a diákjaira gondolt

  Nemzeti gyásznapot hirdetett a kormány a mai napra a hétvégi veronai, 16 halálos áldozatot követelő buszbaleset miatt. Miközben egyre több túlélő és elhunyt története válik ismertté, rendőrök szállták meg annak a magyar cégnek a telephelyét, amelyik a francia sítáborba szállította a budapesti gimnazistákat.

 • Vona kiállt a kvóta mellett

  Vona kiállt a kvóta mellett

  Újabb ponton mondott szögesen ellent önmagának Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke. Sokat idézett tévéinterjújában még a kötelező betelepítési kvóta elfogadását is elgondolkodtatónak nevezte.

 • Balliberális álcivilek fúrják az olimpiát

  Balliberális álcivilek fúrják az olimpiát

  Eltüntetné a süllyesztőbe a 2024-ben esetlegesen Magyarországon tartandó olimpiát több balos álcivil szervezet. A MoMo aktivistái mellett a NOlimpia mozgalom is az ötkarikás játékok helyszíne ellen kardoskodik.