EUR: 307,96 Ft
CHF: 287,36 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Program

Május 7-én ingyen tanulhat táncolni a profiktól!

Május 7-én, immár harmadik éve rendezik meg a Nagy Táncválasztót a Lurdy Házban. Mint Bartha Zsolt főszervező elmondta, közel húsz tánciskola, és ugyan annyi fellépő fogja színesíteni az egész napos táncprogramot. Az egész-napos programokban láthatják az Alma Zenekart, Kasza Tibort, a tánciskolák bemutatóját, na és az est fénypontjaként Fenyő Miklóst. A főszervező kiemelte a Komplex Dance Stúdiót, akik harmadik éve vesznek részt és nemzetközileg is profi tánctanárokkal képviseltetik magukat, nem véletlenül van mindig telt házas tánckurzusuk nálunk. Idáig már ötezren jelezték részvételüket, de ez a szám még csak nőni fog, nem véletlenül az egyik legsikeresebb táncos program idén késő tavasszal is.

III_Nagy_Tancvalaszto_2016

Kapcsolódó Cikkek

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.

  • Mindent a fülnek és mindent a szemnek!

    Mindent a fülnek és mindent a szemnek!

    Csajkovszkij óta tudjuk, hogy Diótörő történetét táncban is el lehet mesélni. De hogy mindez hogy fest akrobatikus rock and rollban, az csak december 20-án derül ki a Budapest Sportarénában a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton közös produkciójában.