EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Program

Május 7-én ingyen tanulhat táncolni a profiktól!

Május 7-én, immár harmadik éve rendezik meg a Nagy Táncválasztót a Lurdy Házban. Mint Bartha Zsolt főszervező elmondta, közel húsz tánciskola, és ugyan annyi fellépő fogja színesíteni az egész napos táncprogramot. Az egész-napos programokban láthatják az Alma Zenekart, Kasza Tibort, a tánciskolák bemutatóját, na és az est fénypontjaként Fenyő Miklóst. A főszervező kiemelte a Komplex Dance Stúdiót, akik harmadik éve vesznek részt és nemzetközileg is profi tánctanárokkal képviseltetik magukat, nem véletlenül van mindig telt házas tánckurzusuk nálunk. Idáig már ötezren jelezték részvételüket, de ez a szám még csak nőni fog, nem véletlenül az egyik legsikeresebb táncos program idén késő tavasszal is.

III_Nagy_Tancvalaszto_2016

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.