EUR: 312,64 Ft
CHF: 260,84 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XIX.kerület

Még öt százalék hiányzik a teljes csatornázottsághoz

Kispest szennyvízcsatorna-hálózata 95 százalékos lefedettségű, miután befejeződött a Kosárfonó utcában az Üllői út és Kossuth tér közötti 250 és a Derkovits Gyula utcában az Irányi utca és Könyvkötő utca közötti 500 méternyi csatornaszakasz felújítása, valamint a Vak Bottyán utcai hálózatbővítés − tájékoztatott az önkormányzat. A következő két-három évben, a fővárosi csatornahálózat-bővítés következő ütemében Kispestnek is pályáznia kell további forrásokra a fejlesztéshez, mert a kerület alatt húzódó vezetékek műszaki állapota és kapacitása nem mindenhol megfelelő, így egy-egy nagyobb, monszunszerű eső bizony olykor még komoly gondokat okoz.

(fotó: kispest.hu)

(fotó: kispest.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.