EUR: 309,90 Ft
CHF: 267,31 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Meghalt Mulder ügynök, gyászol a filmvilág!

Cha_Lash_HemsA családja mostanáig titokban tartotta, hogy az X-Akták sorozatban a fiatal Mulder ügynököt alakító színész május 8-án Framinghamben autóbalesetet szenvedett és a kórházba szállítás után életét vesztette. Két utasa könnyebben megsérült.

Nick Lashaway a sorozat elején alakította Fox Muldert, amikor még nem volt az FBI különleges ügynöke. A magyar nézők láthatták még többek között a Felejthetetlen című sorozat egy-egy epizódjában, A 40 éves szűz-ben vagy a Lopott idő-ben. Utolsó filmje a Diamond Soles, ezt idén mutatják be.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.