2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Meghalt Mulder ügynök, gyászol a filmvilág!

Cha_Lash_HemsA családja mostanáig titokban tartotta, hogy az X-Akták sorozatban a fiatal Mulder ügynököt alakító színész május 8-án Framinghamben autóbalesetet szenvedett és a kórházba szállítás után életét vesztette. Két utasa könnyebben megsérült.

Nick Lashaway a sorozat elején alakította Fox Muldert, amikor még nem volt az FBI különleges ügynöke. A magyar nézők láthatták még többek között a Felejthetetlen című sorozat egy-egy epizódjában, A 40 éves szűz-ben vagy a Lopott idő-ben. Utolsó filmje a Diamond Soles, ezt idén mutatják be.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.