EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Meghalt Mulder ügynök, gyászol a filmvilág!

Cha_Lash_HemsA családja mostanáig titokban tartotta, hogy az X-Akták sorozatban a fiatal Mulder ügynököt alakító színész május 8-án Framinghamben autóbalesetet szenvedett és a kórházba szállítás után életét vesztette. Két utasa könnyebben megsérült.

Nick Lashaway a sorozat elején alakította Fox Muldert, amikor még nem volt az FBI különleges ügynöke. A magyar nézők láthatták még többek között a Felejthetetlen című sorozat egy-egy epizódjában, A 40 éves szűz-ben vagy a Lopott idő-ben. Utolsó filmje a Diamond Soles, ezt idén mutatják be.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.