EUR: 325,19 Ft
CHF: 282,69 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Belföld

Megitta a misebort, beleült a püspöki székbe – bilincsben vitték el az ordibáló Zsoltot

Beleült a püspöki székbe, ordibált, ivott a miseborból – öt rendőrnek kellett megbilincselve kivinni az Egri Bazilikából egy tanaleleszi férfit. A gyorsteszt kimutatta, hogy V. Zsolt drogot fogyasztott.

Nem egy otromba amerikai vígjáték, hanem a valóság! Egy tarnaleleszi férfi, V. Zsolt tegnap megszakította az istentiszteletet az Egri Bazilikában. A történtekről az Egerben láttam hallottam csoportban írtak először.


“Igen erősen felkavart mindenkit a jelenség, többen sírtak is. Mi kis késéssel 18.50 körül értünk be a gyereknapról oda, már akkor feltűnő volt, hogy többen kimentek, mondván “műsor van”. Azután feltűnt egy erős kötésű középkorú férfi, aki felment a főoltár lépcsőjén, hangoskodva megszakította a misét, az idős atya csak némán várt, mi fog történni. Emberünk 4-5 csitítgató emberrel vitatkozott, hangosan kiabált, majd egyre durvábban ellökte mindegyiket. Az atyát is kis híján fellökte, lefogni senki sem merte. Bevallom, én sem.. Ezután beleült a püspöki székbe, ivott a miseborból, közben mindenkit megfélemlített, aki nyugalomra intette. Mindeközben többen hívták a rendőröket, akik meg is jelentek úgy 5 perc múlva. Ők is először szépszerével próbálták kitessékelni az oltár mögül magából kivetkőzött emberünket, de hiába. Azután hirtelen verekedés tört ki, az 5 rendőrnek is némi munkájába került, amíg leszerelték, aztán megbilincselve vitték ki. Szebben is zárulhatott volna a gyereknap” – írta egy elkeseredett olvasó. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közleményt is kiadott az ügyről, ebből kiderült, hogy V. Zsolt drogot fogyasztott.

“Az Egri Bazilikából érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. május 29-én 18 óra 30 perckor, miszerint egy férfi megzavarta az istentiszteletet, hangoskodik és az ott lévők közül egy személyt meg is lökött.Az egyenruhások a helyszínen elfogták a 43 éves férfit és előállították az Egri Rendőrkapitányságra.V. Zsolt tarnaleleszi lakos ellen – őrizetbe vétele mellett – garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsítottal szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott, így őt kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt is kihallgatták” – írták.


Felkerestük a Egri Bazilika papját, aki azt mondta, hogy nem esett semmi baja és nagyon sajnálja, hogy nem arról szólnak a hírek, hogy mennyire szép volt az úrnapi körmenet.

feszulet

Kapcsolódó Cikkek

 • Na képe:

  Na képe:

  Átestek életük első orvosi vizsgálatán a Nyíregyházi Állatparkban született vörös vari (Varecia rubra) négyes ikrek.

 • Hamvaiból születhet újjá a szélsőjobb

  Hamvaiból születhet újjá a szélsőjobb

  Újjáéleszti a Vona Gábor vezette Jobbik által negligált nemzeti radikalizmust a Toroczkai László alapította Mi Hazánk Mozgalom, amelynek hétvégi zászlóbontó nagygyűlésén nem csak arról döntöttek árpádsávos, gárdamellényes díszletek között, hogy pártként folytatják, hanem arról is, hogy Dúró Dóra az országgyűlésben őket képviseli, mert a Jobbikból kiebrudalt képviselőnő megtartja mandátumát.

 • Püspök búcsúztatta a dombóvári áldozatokat

  Püspök búcsúztatta a dombóvári áldozatokat

  Szombat délelőtt a kisvaszari temetőben a pécsi püspök celebrálásával helyezték örök nyugalomra azt a családot, amelynek autójára Dombóváron két hete rádőlt egy negyvenméteres fa a tomboló viharban.