EUR: 308,00 Ft
CHF: 266,91 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Belföld

Megitta a misebort, beleült a püspöki székbe – bilincsben vitték el az ordibáló Zsoltot

Beleült a püspöki székbe, ordibált, ivott a miseborból – öt rendőrnek kellett megbilincselve kivinni az Egri Bazilikából egy tanaleleszi férfit. A gyorsteszt kimutatta, hogy V. Zsolt drogot fogyasztott.

Nem egy otromba amerikai vígjáték, hanem a valóság! Egy tarnaleleszi férfi, V. Zsolt tegnap megszakította az istentiszteletet az Egri Bazilikában. A történtekről az Egerben láttam hallottam csoportban írtak először.

“Igen erősen felkavart mindenkit a jelenség, többen sírtak is. Mi kis késéssel 18.50 körül értünk be a gyereknapról oda, már akkor feltűnő volt, hogy többen kimentek, mondván “műsor van”. Azután feltűnt egy erős kötésű középkorú férfi, aki felment a főoltár lépcsőjén, hangoskodva megszakította a misét, az idős atya csak némán várt, mi fog történni. Emberünk 4-5 csitítgató emberrel vitatkozott, hangosan kiabált, majd egyre durvábban ellökte mindegyiket. Az atyát is kis híján fellökte, lefogni senki sem merte. Bevallom, én sem.. Ezután beleült a püspöki székbe, ivott a miseborból, közben mindenkit megfélemlített, aki nyugalomra intette. Mindeközben többen hívták a rendőröket, akik meg is jelentek úgy 5 perc múlva. Ők is először szépszerével próbálták kitessékelni az oltár mögül magából kivetkőzött emberünket, de hiába. Azután hirtelen verekedés tört ki, az 5 rendőrnek is némi munkájába került, amíg leszerelték, aztán megbilincselve vitték ki. Szebben is zárulhatott volna a gyereknap” – írta egy elkeseredett olvasó. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közleményt is kiadott az ügyről, ebből kiderült, hogy V. Zsolt drogot fogyasztott.

“Az Egri Bazilikából érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. május 29-én 18 óra 30 perckor, miszerint egy férfi megzavarta az istentiszteletet, hangoskodik és az ott lévők közül egy személyt meg is lökött.Az egyenruhások a helyszínen elfogták a 43 éves férfit és előállították az Egri Rendőrkapitányságra.V. Zsolt tarnaleleszi lakos ellen – őrizetbe vétele mellett – garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsítottal szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott, így őt kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt is kihallgatták” – írták.

Felkerestük a Egri Bazilika papját, aki azt mondta, hogy nem esett semmi baja és nagyon sajnálja, hogy nem arról szólnak a hírek, hogy mennyire szép volt az úrnapi körmenet.

feszulet

Kapcsolódó Cikkek

 • Folyamatos fejlődés az egészségügyben

  Folyamatos fejlődés az egészségügyben

  Az egészségügy a balliberális kormányok legnagyobb áldozata volt. Nem volt egységes várólista, jóval kevesebb CT és MR berendezés állt rendelkezésre. Folyamatosak voltak a pénzelvonások, több ezer dolgozót tettek utcára.

 • Zsidózás és nyugdíjasozás a Jobbik frakcióülésén

  Zsidózás és nyugdíjasozás a Jobbik frakcióülésén

  Ha nincs ott a nyilvánosság, a cukiskodásba kezdett jobbikosok ugyanolyan rasszista, antiszemita szólamokat hangoztatnak, mint korábban – állítja a Ripost, amelynek munkatársai rejtett felvételeket készítettek a szélsőjobboldali párt siófoki frakcióülésén, ahová csak Simicska Lajos Hír TV-je volt hivatalos.

 • Pocsék élelmiszerekkel szúrják ki a szemünk

  Pocsék élelmiszerekkel szúrják ki a szemünk

  – Egyértelműen bebizonyosodott, hogy a legnagyobb világcégek az Európai Unió nyugati tagállamaihoz képest gyengébb minőségű, olcsóbb alapanyagokból készült termékeket forgalmaznak a később csatlakozott kelet-közép-európai országokban – jelentette ki dr.