2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb XXIII.kerület

Menetel a Sori, menekül az SZTK

A Soroksár labdarúgócsapata sorozatban kilencedik győzelmét aratta a másodosztályban. Lucsánszky Tamás együttese sokáig a kiesés ellen küzdött, ám most még az is elképzelhető, hogy odaérnek a dobogóra. A Szigetszentmiklós is kapaszkodik, az SZTK jelenleg utolsó előtti, de hétvégi győzelmével megmaradt az esélye a bennmaradásra, három előtte álló csapat is csupán három pontra van tőle.

A hétvégén a Soroksár Zalaegerszegre, a Szigetszentmiklós Vácra látogat az utolsó előtti fordulóban.

soroksár-balmaz

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.