EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Mi lett vele? Kislánya örökölte Desperado Betti tehetségét

A kétezres évek elején nem lehetett úgy rádiót hallgatni, hogy ne játszották volna a Desperado együttes valamelyik dalát. A csapat azóta sem tűnt el, sőt nemrég nyolc év kihagyás után új lemezük jelent meg. Best of válogatás, de három új dal is szerepel a cédén.

– Nem fáj, amikor azt mondják, hogy retrócsapat vagyunk, csak egy kicsit vicces, mert 36 éves vagyok. A mai napig úgy jönnek oda hozzám, hogy a mi zenéinken nőttek fel, ha jobban belegondolok, ezzel én is így vagyok. Nagyon fiatal voltam, amikor csatlakoztam a másik két taghoz, Zsoltihoz és Zoyhoz – mesélte a Lokálnak Betti, aki úgy érzi, az éneklés az élete, ezért sosem akart „civil” foglalkozást. A másik két tagnak vállalkozása van, de mindig együtt járnak koncertezni.
– Számomra a zene és a kislányom a legfontosabb. Úgy érzem, hogy nem is értek igazán máshoz. Kitti már hétéves, folyton énekel és táncol. Azt mondta, énekesnő akar lenni. Ez egy kicsit sem lep meg – nevetett Betti, akinek a férje is zenész. Mosquito korábban a Kerozin együttes tagja volt, ma már inkább zeneszerző, illetve producer. Úgy érzik, így hárman alkotnak igazi családot.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.