2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Mi lett vele? Kislánya örökölte Desperado Betti tehetségét

A kétezres évek elején nem lehetett úgy rádiót hallgatni, hogy ne játszották volna a Desperado együttes valamelyik dalát. A csapat azóta sem tűnt el, sőt nemrég nyolc év kihagyás után új lemezük jelent meg. Best of válogatás, de három új dal is szerepel a cédén.

– Nem fáj, amikor azt mondják, hogy retrócsapat vagyunk, csak egy kicsit vicces, mert 36 éves vagyok. A mai napig úgy jönnek oda hozzám, hogy a mi zenéinken nőttek fel, ha jobban belegondolok, ezzel én is így vagyok. Nagyon fiatal voltam, amikor csatlakoztam a másik két taghoz, Zsoltihoz és Zoyhoz – mesélte a Lokálnak Betti, aki úgy érzi, az éneklés az élete, ezért sosem akart „civil” foglalkozást. A másik két tagnak vállalkozása van, de mindig együtt járnak koncertezni.
– Számomra a zene és a kislányom a legfontosabb. Úgy érzem, hogy nem is értek igazán máshoz. Kitti már hétéves, folyton énekel és táncol. Azt mondta, énekesnő akar lenni. Ez egy kicsit sem lep meg – nevetett Betti, akinek a férje is zenész. Mosquito korábban a Kerozin együttes tagja volt, ma már inkább zeneszerző, illetve producer. Úgy érzik, így hárman alkotnak igazi családot.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.