EUR: 309,00 Ft
CHF: 284,14 Ft
2017. június 26., hétfő
János, Pál

Extra

“Ne bánts mama” – leköpte unokáját a brutális esztergomi nagymama – videó!

Ne bánts, ne bánts mama! – ordította a 10 éves Zolika a nagymamájának. Brutális felvétel került fel az internetre, ahol egy esztergomi nagymama bántja, ordibál unokájával és le is köpi. Az asszony sírva nyilatkozott a Tények Extrának.

Van, amit egyszerűen nem lehet kimagyarázni! Nehéz könnyek és düh nélkül végignézni, végighallgatni azt a felvételt, ahol egy esztergomi nagymama bántja 10 éves unokáját. A felvétel múlt pénteken került fel az egyik videómegosztóra, később pedig a TV2-höz. Zolikának mindössze annyi volt a “bűne”, hogy mezítláb járkált a lakásban és enni akart valamit. Pont aznap, amikor a felvétel készült a gyámhivatal elvitte a gyereket az iskolából, így Zolikának nem kell már együtt élnie az asszonnyal.

A felvételen a brutális nagymama 7 percen keresztül csak káromkodik, a legenyhébb amit mond, hogy “Vedd fel a papucsod, rohadjon le a lábad” és az is hallható, amikor előkerül a bot és le is köpi és a kisfiút. Zolika pedig könyörög hogy az idős nő ne bántsa. Az asszony később nyilatkozott a Tények Extrának, azt elismerte, hogy veszekedett, de azt tagadta, hogy bottal bántotta volna.

“Egyszer mondtam, hgy dögölnél meg anyáddal együtt” – “védekezett” a nagymama, majd sírni kezdett. A névtelenül nyilatkozó szomszédok szerint nem ez volt az első eset, hogy az asszony így bánt a kisfiúval.

Kapcsolódó Cikkek

  • Gal Gadot, a szexi csodanő – Fotók!

    Gal Gadot, a szexi csodanő – Fotók!

    A 32 éves Gal Gadot berobbant a köztudatba, az egész világon ismerik a nevét a Wonder Woman főszerepének köszönhetően, és a rajongók örömére már készül a folytatás is.

  • Mel B nem fizet férjtartást

    Mel B nem fizet férjtartást

    A Spice Girls egykori tagja, Mel B válása egyre mocskosabb. Az amerikai törvények értelmében Stephen Belafonte férjtartást követelhet, ami a TMZ szerint az egyszeri közel 4 millió dollár (1,1 milliárd Ft) mellett havi 12 ezer dollár (3,3 millió Ft).