EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb IV.kerület

Nem találja a szavakat?

beszélAz újpesti szakrendelő logopédiai szakrendelést indít felnőttek részére. Szolgáltatásai közé tartozik a beszédvizsgálat, a tanácsadás és a terápia.

Amikor az ember nehezen találja a szavakat vagy a beszéd elmosódottá, érthetetlenné válik, nagy valószínűséggel beszédzavar áll a háttérben. A kiváltó ok többféle lehet: az agy beszédközpontját zavaró tényezők, a száj és a nyelv elváltozásai, de sokszor lelki okok is befolyásolhatják a beszédet. A beszédzavar nem csak gyerekkori probléma, felnőtteknél is jelen van. Az újpesti szakrendelőben professzionális szakemberek várják a helybeli, beszédzavarral küszködő felnőtt lakosok jelentkezését. Időpontot a 696-0009-es telefonszámon lehet kérni, a rendelés minden kedden 8-tól 14 óráig tart a IV. emeleten, a neurológia szakrendelés helyiségében.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.