EUR: 312,62 Ft
CHF: 260,98 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb IV.kerület

Nem találja a szavakat?

beszélAz újpesti szakrendelő logopédiai szakrendelést indít felnőttek részére. Szolgáltatásai közé tartozik a beszédvizsgálat, a tanácsadás és a terápia.

Amikor az ember nehezen találja a szavakat vagy a beszéd elmosódottá, érthetetlenné válik, nagy valószínűséggel beszédzavar áll a háttérben. A kiváltó ok többféle lehet: az agy beszédközpontját zavaró tényezők, a száj és a nyelv elváltozásai, de sokszor lelki okok is befolyásolhatják a beszédet. A beszédzavar nem csak gyerekkori probléma, felnőtteknél is jelen van. Az újpesti szakrendelőben professzionális szakemberek várják a helybeli, beszédzavarral küszködő felnőtt lakosok jelentkezését. Időpontot a 696-0009-es telefonszámon lehet kérni, a rendelés minden kedden 8-tól 14 óráig tart a IV. emeleten, a neurológia szakrendelés helyiségében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.