2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Nézd meg milyen cuki Harsányi Levente kisfia!

Harsányi Levente és Csőre Gábor is elvitte kisfiát az idei első budapesti Minimax hajóútra. A második legnagyobb dunai hajó, a Budapest fedélzetén az Apacuka zenekar koncertjével indult a színes buli, sok játékkal, arcfestéssel és az elmaradhatatlan tombolával.

Harsányi Levente és kisfia számára már az indulás is kalandosra sikeredett, hiszen majdnem lekésték a hajó indulását – legalább is azt hitték.


– Azt láttuk, hogy elindul a hajó, amin nem vagyunk rajta. De megnyugtattak, hogy csak egy hajócserét látunk, és a Budapesti Minimax Hajó hamarosan visszaáll a kikötőbe. Amikor már fent voltunk a hajón egy igazi gyerekházibuliba csöppentünk – mondta Levente.

harsanyi2

A gyerekhajó az első órát a kikötőben töltötte, ezalatt az Apacuka zenekar biztosította a bulihangulatot. A második órában pedig kicsik és nagyok a Dunán hajózva élvezhették a változatos programokat, amelyek közül minden korosztály megtalálta azt az elfoglaltságot, amiben a leginkább örömét leli.


harsanyi3

– Rátaláltunk olyan készségfejlesztő játékokra, ahonnan aztán fel sem nem tudtam állítani Nándit. A tombolát is vártuk, de ott sajnos nem nyertünk, mélységesen fel is vagyok háborodva – mesélte a tőle megszokott „komolysággal” Harsányi Levente.

A műsorvezető és kisfia már rutinos balatoni hajózók, de Nándinak ez volt az első dunai hajóútja.

– Nagyon jól éreztük magunkat, megnéztük, hogy megy át a hajó a hidak alatt, hogyan fordul meg. A Balatonon sokszor hajóztunk, de a Dunán, ilyen nagy hajóval még nem – árulta el a műsorvezető.

harsanyi

Csőre Gábor, a Vígszínház művésze és a Minimax csatorna hangja szintén kisfiával hajózott ki. Mindketten élvezték a közös programot, Bendegúz pedig azt is, hogy ezúttal nem csak ismert apukáját fotózták, hanem őt is.

– Bár Bendegúz nagyobb – nem Mini, inkább Max – ő is talált olyan társasjátékokat, amik teljesen lekötötték. Az amőbához hasonló Othello nevű játékot nagyon bírtuk! A kisfiam egyébként nem csak a játékot élvezte, hanem a pogácsát is – nagy pogácsarajongó ugyanis – mondta nevetve Csőre Gábor.

-Minden adott volt, hogy jól érezzük magunkat! A sok program mellett, önmagában a hajókázás, a város szépségének felfedezése is nagy élmény volt – nem csak a Bendegúznak, de nekem is – folytatta a színművész.

harsanyi4

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.