2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Extra

Nézze meg magyar sztárok sokkoló tablóképeit!

A középiskolai évek örökre meghatározóak maradnak, hiszen ez az az időszak, amikor első életre szóló döntéseinket meghozzuk. Dukai Regina már az iskolaválasztással is a saját útját járta és hangosan kiállt az igazságtalanság ellen, miközben Iszak Eszti dunaújvárosi gimisként visszahúzódó volt és főként az öltözködésében fejezte ki önmagát, Puskás Peti pedig rendszerint tanítás után is az iskolában maradt.

A felnőttkorba lépés egyik szimbólumának is tekinthető, amikor a középiskola végét jelentő tablók kikerülnek a falra. A tablóképeket nézegetve évekkel később is jóleső érzések töltik el az embert, akárcsak Puskás Petit, aki élénken emlékszik arra, milyen érzés volt elhagyni a fővárosi alma materét.


– Nagyon szerettem a Telekibe járni, úgy emlékszem, aktívan részt vettem a közösségi, társasági életben is. Tanítás után is rendszeresen a suliban maradtam focizni, kosarazni vagy zongorázni. A bulizás nem igazán volt jellemző ránk, szerintem visszafogott osztály voltunk” – emlékezett vissza Peti, aki boldogan mondott igent, amikor meghívták a Teleki Blanka Gimnázium idei ballagására énekelni.

– Megható volt látni a könnyes szemű szülőket és diákokat, eszembe juttatta, hogy bizony nálam is eltört a mécses, amikor szembesültem vele, hogy vége a sulinak” – vallotta be az énekes, aki a ballagása utáni „fellépését” követőena tablóját is megkereste. „Nekünk még klasszikus változatban készült, ami a mai napig kint van a suli falán. Akkor még nem volt lehetőségünk olyan modern tablók készítésére, mint a Telenor GIF-tablója, de ha tehettük volna, biztos jelentkeztünk volna a játékra” – tette hozzá Peti, akihez hasonlóan Dukai Regina osztálya is egy egyszerű tablót választott, ám a fotóját látva ma már senki nem ismerné fel a csinos modellt.


„Borzasztó szőke voltam akkor, és egészen másképp néztem ki, mint most. 3 milliméteres hajam volt a középiskolában, ami először barna volt, majd egymást követték a vadabbnál vadabb színek. Ráadásul volt egy rapper korszakom is, amikor apukám és a bátyám ruháit hordtam, szóval anyukám és a nagymamám csak azt várták, mikor lesz belőlem végre lányos lány” – mesélte nevetve Regina, aki úgy emlékszik, nem volt rossz gyerek, inkább csak szókimondó.

„Nem bírtam az igazságtalanságot, például ha a kisebbet bántották, nem hagytam szó nélkül, de nem volt velem komolyabb baj, mert a szüleim jól neveltek” – mesélte a modell, aki úgy érzi, az egész életét meghatározta a gimnázium.

Iszak Eszti egy közgazdasági szakközépiskolába járt Dunaújvárosban, és Reginához hasonlóan különc tinédzsernek számított.

„Visszahúzódó gyerek voltam, viszont az öltözködésem nem volt hétköznapi. Akkoriban még minden polgárpukkasztásnak számított, ami eltért a farmer-felső viselettől, így a szőrös csizma, rózsaszín táska már lázadásnak számított” – idézte fel a VIVA csinos műsorvezetője, akinek osztálya nem mindennapi tablóval rukkolt elő. „Az osztályfőnök elképzelése az volt, hogy civil ruhás, Duna-parti képek kerüljenek a tablóra, de nekem ez annyira nem tetszett. Szerencsére hagyományos képek is készültek, én inkább azokat őriztem meg” – mesélte Eszti.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szexért ad interjút Hujber

  Szexért ad interjút Hujber

  Hujber Ferenc újra bombát robbantott: A színész kijelentette, hogy csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik vele.

 • Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Cooky és párja, Debóra boldogabbak, mint valaha, hisz napokon belül megszületik első közös gyermekük, akit Kevinnek fognak hívni. A rádiósmár nagyon izgatott az apás szülés miatt, pláne hogy kiderült: a vártnál hamarabb érkezik a baba.

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.