EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb IV.kerület

Nyertes Zsuzsa hazajár hozzánk

nyertes_kondakorÚjpestre úgy járok vissza, mintha hazajönnék! – mondta Nyertes Zsuzsa a Női szakasz című műsorban, ahol Kondákor Zsófi ezúttal kolléganőjét faggatta.

A két színésznő láthatóan jól megérti egymást. Nem csoda, hiszen a napokban volt Az édes teher című Heltai-darab bemutatója, amelyben mindketten játszanak. Az újpesti közönség legutóbb a Ma éjjel szabad vagyok című előadásban láthatta Nyertes Zsuzsát, aki elárulta: nagyon szeret Újpestre járni magánemberként és színésznőként is.


– Az újpesti közönség nagyon hálás, csak úgy árad belőlük a szeretet, ami egy színészt mindig doppingol. Ráadásul remekül veszik a poénokat – magyarázta a színésznő Kondákor Zsófinak. A bizalmas hangulatú beszélgetés során azt is elmesélte, hogy a Nyertes családban három a kislány: két húga közül Judit Amerikában egyetemi tanár és három gyermek édesanyja. Andi 15 évvel fiatalabb Zsuzsánál, neki négy gyermeke van. A művésznő nagylánya, Zsuzsó már 23 éves, jövőre diplomázik és egyáltalán nem kacérkodik a színpaddal.

– Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen csodálatos családom van. Élnek a szüleim, és van egy fantasztikus párom, akivel idén lesz 43 éve, hogy megismerkedtünk. Erős háttér van mögöttem – mondta mosolyogva a színésznő, aki a mai napig szerelmese a szakmájának, csupán azt bánja, hogy kevés időt töltött a lányával.

– Amikor együtt vagyunk, igyekszünk mindent belezsúfolni egy napba. A legnagyobb vágyam az, hogy ő boldog legyen, találja meg azt a férfit, aki egy életen át boldoggá teszi. Szeretnék fitt nagymama lenni, szeretném, ha sokáig élnének a szüleim és szeretnék még sokáig játszani!

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.