EUR: 307,83 Ft
CHF: 281,74 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb III.kerület

Ön tudta, hogy ez a hét a születésről szól?

születés, születés hete, kisbaba (Fotó: MTI)

Fotó: MTI

Május 3-án startolt el a Születés Hete országos programsorozat. A kezdeményezéshez az óbudai védőnői szolgálat is csatlakozott, a kapcsolódó programok a kerületben az Egészséges Tanácsadókban és a Szent József Házban látogathatók. Egy kis ízelítő: a résztvevők ingyenesen kipróbálhatják a különböző hordozóeszközöket, illetve megtanulhatják a csecsemőgondozás szabályait, de bekapcsolódhatnak kismama-zumbaórákba is. További információ a www.szuleteshete.hu/ oldalon érhető el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.