2018. április 24., kedd
György

Belföld

Öngólt lőtt a pénzgyűjtéssel az MSZP

Török Zsolt egy hónappal azután kezdett gyűjtésbe, hogy az MSZP már maradéktalanul kifizette a Selmeczi Gabriellának megítélt kártérítést. Utóbb kiderült, hogy Török az MSZP-nek tartozik, és ezért gyűjt – írja a Magyar Idők.

Az MSZP egykori szóvivője a kalapozást végül csütörtök délutánra fel is adta, pedig szívhez szóló posztot közölt hétfőn reggel a Facebook-oldalán. Ismerőseit, barátait szólítja meg, és pénzt kér tőlünk, mondván, hogy a Selmeczi Gabriella ellenében elveszített perben megítélt kártérítést, valamint a perköltségeket nem tudja kifizetni.


Igen ám, csak a Magyar Idők megkereste Selmeczi Gabriellát, hogy megtudjuk hogyan is áll valójában a kártérítés kifizetése, mennyit utalt az MSZP és mennyit kell összegyűjtenie Török Zsoltnak. Meglepő választ kaptak! Kiderült, hogy az MSZP április 20-án maradéktalanul átutalta a megítélt kártérítés teljes összegét.

Tehát az MSZP a saját tagja mögé “állt be” a nagy pénzgyűjtő akcióban, de a pénzt már a párt saját magának gyűjtötte.

További részletek a Magyar Idők oldalán olvashatók!

Kapcsolódó Cikkek

  • NAV: A mezőgazdasági őstermelőknek ki kell egészíteniük adóbevallás-tervezetüket

    NAV: A mezőgazdasági őstermelőknek ki kell egészíteniük adóbevallás-tervezetüket

    A NAV első alkalommal adóbevallási tervezetet készített a mezőgazdasági őstermelőknek is, ha a bevallások és adatszolgáltatások szerint 2017-ben bevételt, jövedelmet szereztek. A mezőgazdasági őstermelőknek (családi gazdálkodók, családi gazdaság tagjai) azonban ki kell egészíteniük az adóbevallási tervezetet az önálló tevékenységből, illetve az őstermelői tevékenységből keletkezett jövedelemmel és az ahhoz kapcsolódó fizetési kötelezettségekkel – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az MTI-nek kedden eljutatott közleményében.

  • Gázfőzőlapokat hív vissza az IKEA

    Gázfőzőlapokat hív vissza az IKEA

    Az IKEA javítás céljából visszahívja az ELDSLAGA gázfőzőlapokat, mert a készülék jobb felső égőjének szén-monoxid kibocsátása meghaladja az EU-s szabályozásban megállapított mértéket, a többi égő biztonságosan használható.