EUR: 304,90 Ft
CHF: 276,53 Ft
2017. július 25., kedd
Kristóf, Jakab

Belföld

Öngólt lőtt a pénzgyűjtéssel az MSZP

Török Zsolt egy hónappal azután kezdett gyűjtésbe, hogy az MSZP már maradéktalanul kifizette a Selmeczi Gabriellának megítélt kártérítést. Utóbb kiderült, hogy Török az MSZP-nek tartozik, és ezért gyűjt – írja a Magyar Idők.

Az MSZP egykori szóvivője a kalapozást végül csütörtök délutánra fel is adta, pedig szívhez szóló posztot közölt hétfőn reggel a Facebook-oldalán. Ismerőseit, barátait szólítja meg, és pénzt kér tőlünk, mondván, hogy a Selmeczi Gabriella ellenében elveszített perben megítélt kártérítést, valamint a perköltségeket nem tudja kifizetni.

Igen ám, csak a Magyar Idők megkereste Selmeczi Gabriellát, hogy megtudjuk hogyan is áll valójában a kártérítés kifizetése, mennyit utalt az MSZP és mennyit kell összegyűjtenie Török Zsoltnak. Meglepő választ kaptak! Kiderült, hogy az MSZP április 20-án maradéktalanul átutalta a megítélt kártérítés teljes összegét.

Tehát az MSZP a saját tagja mögé “állt be” a nagy pénzgyűjtő akcióban, de a pénzt már a párt saját magának gyűjtötte.

További részletek a Magyar Idők oldalán olvashatók!

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitlert és Vonát élteti a jobbikos tini

  Hitlert és Vonát élteti a jobbikos tini

  Hitlert élteti és a náci vezér után Vona Gábor a másik kedvence annak a fiatal tinédzsernek, aki a pártelnök hívására belépett a Jobbik ifjúsági szervezetébe.

 • Antiszemitizmust szül a migráció

  Antiszemitizmust szül a migráció

  A Németországi Zsidók Központi Tanácsának elnöke, Josef Schuster arról beszélt a Buildnek, hogy Németországban – főleg a migránsválság óta – erősödött az antiszemitizmus – írta a 888.

 • Kormányt buktatna az ellenzéki sajtó

  Kormányt buktatna az ellenzéki sajtó

  Lemondóan, szerencsétlennek nevezve beszélt a hazai ellenzéki pártokról Lengyel László. A “királycsináló” szerint nem képesek leváltani a Fideszt, így most már már az ellenzéki médiának kell összefognia a kormány ellen.