EUR: 307,65 Ft
CHF: 267,46 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Belföld

Öngólt lőtt a pénzgyűjtéssel az MSZP

Török Zsolt egy hónappal azután kezdett gyűjtésbe, hogy az MSZP már maradéktalanul kifizette a Selmeczi Gabriellának megítélt kártérítést. Utóbb kiderült, hogy Török az MSZP-nek tartozik, és ezért gyűjt – írja a Magyar Idők.

Az MSZP egykori szóvivője a kalapozást végül csütörtök délutánra fel is adta, pedig szívhez szóló posztot közölt hétfőn reggel a Facebook-oldalán. Ismerőseit, barátait szólítja meg, és pénzt kér tőlünk, mondván, hogy a Selmeczi Gabriella ellenében elveszített perben megítélt kártérítést, valamint a perköltségeket nem tudja kifizetni.

Igen ám, csak a Magyar Idők megkereste Selmeczi Gabriellát, hogy megtudjuk hogyan is áll valójában a kártérítés kifizetése, mennyit utalt az MSZP és mennyit kell összegyűjtenie Török Zsoltnak. Meglepő választ kaptak! Kiderült, hogy az MSZP április 20-án maradéktalanul átutalta a megítélt kártérítés teljes összegét.

Tehát az MSZP a saját tagja mögé “állt be” a nagy pénzgyűjtő akcióban, de a pénzt már a párt saját magának gyűjtötte.

További részletek a Magyar Idők oldalán olvashatók!

Kapcsolódó Cikkek

  • Tovább marakodik a baloldal

    Tovább marakodik a baloldal

    Nagyon elegük van már az embereknek a baloldali hisztiből. Lassan már gyomorgörcsöt okozó szitokszóvá válik az összefogás kifejezés. A legnagyobb közösségi oldalon most például óriási a felháborodás, mert az ellenzéki pártok sorra lemondták, hogy egy színpadra álljanak a közös október 23-ai rendezvényen.

  • Magyarországot nem érinti az uniós cukorkvóta eltörlése

    Magyarországot nem érinti az uniós cukorkvóta eltörlése

    Jelentősen megváltoztak a cukorrépa-termesztés és a cukorgyártás feltételei szeptember 30., az uniós cukorkvóta megszűnése után. Szakértők szerint a magyar termelés és feldolgozás mennyiségét az intézkedés érdemben nem érinti, de a cukor árát az EU-ban mérsékelheti, közelíti a világpiaci árhoz.