EUR: 308,46 Ft
CHF: 285,28 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Belföld

Öngólt lőtt a pénzgyűjtéssel az MSZP

Budapest, 2010. október 3.
Török Zsolt, az MSZP szóvivője sajtótájékoztatót tart a párt Jókai utcai székházában a szocialisták eredményváró rendezvényén.
MTI Fotó: Kovács Attila

Török Zsolt egy hónappal azután kezdett gyűjtésbe, hogy az MSZP már maradéktalanul kifizette a Selmeczi Gabriellának megítélt kártérítést. Utóbb kiderült, hogy Török az MSZP-nek tartozik, és ezért gyűjt – írja a Magyar Idők.

Az MSZP egykori szóvivője a kalapozást végül csütörtök délutánra fel is adta, pedig szívhez szóló posztot közölt hétfőn reggel a Facebook-oldalán. Ismerőseit, barátait szólítja meg, és pénzt kér tőlünk, mondván, hogy a Selmeczi Gabriella ellenében elveszített perben megítélt kártérítést, valamint a perköltségeket nem tudja kifizetni.

Igen ám, csak a Magyar Idők megkereste Selmeczi Gabriellát, hogy megtudjuk hogyan is áll valójában a kártérítés kifizetése, mennyit utalt az MSZP és mennyit kell összegyűjtenie Török Zsoltnak. Meglepő választ kaptak! Kiderült, hogy az MSZP április 20-án maradéktalanul átutalta a megítélt kártérítés teljes összegét.

Tehát az MSZP a saját tagja mögé “állt be” a nagy pénzgyűjtő akcióban, de a pénzt már a párt saját magának gyűjtötte.

További részletek a Magyar Idők oldalán olvashatók!

Kapcsolódó Cikkek

 • Fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében?

  Fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében?

  Nagyszülei szerint nincs valódi bizonyítékuk a hatóságoknak a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László ellen, sőt szerintük olyan új információ került a hatóság kezébe, amely nyomán hamarosan szabadon engedik az előzetes letartóztatásba helyezett unokájukat.

 • Gyurcsányozással indult a balos összefogás

  Gyurcsányozással indult a balos összefogás

  Az ígéretek szerint a héten megkezdődnek a tárgyalások a baloldali pártok között, hogy másodjára is megkíséreljenek összeállni, most a 2018-as országgyűlési választásokra.

 • Vona Gábor a török nácik jóbarátja

  Vona Gábor a török nácik jóbarátja

  A Jobbik elnöke elismerte, hogy “jó kapcsolata van” a török Nacionalista Mozgalom Párttal. Ez az a tömörülés, amely a háttérből támogatja a Szürke Farkasok névre hallgató terrorista sejtet.