EUR: 304,40 Ft
CHF: 272,75 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Extra

Ördög Nóra: Jöhet a harmadik baba?

Tiszta Szívvel filmpremier a MOM Parkban. Till Attila filmjének bemutatóját tartották a Cinema City MOM parkban, ahol Tilla barátai nagy számban megjelentek.A TV2 műsorvezetője sokáig küzdött azért, hogy édesanya lehessen. Három és fél év várakozás után orvosi segítséggel megfogant kislányuk, Mici. Egy évvel később kisfiuk, Vencel már természetes úton fogant. Tapasztalatairól őszintén beszél hamarosan megjelenő könyvében, a Lokál olvasóinak pedig azt is elárulta, hogy minden nehézség ellenére készen áll egy harmadik babára is.

Nóri a Pozitív című könyvében őszintén vall a küzdelmes időszakról. Történetével sorstársainak szeretne erőt adni és megmutatni, hogy semmi sem lehetetlen. A kétgyerekes anyuka reméli, hogy a harmadik baba is Vencel példáját követi majd, és egyszer csak betoppan az életükbe.

− Nagyon élvezem az anyaságot. Nyitottak is vagyunk egy harmadik baba érkezésére, de még semmiképpen nem most. Mici és Vencel is pici még. Szóval ha kicsit nagyobbak lesznek, visszatérünk a családbővítés kérdésére, de ha véletlenül mégsem jön össze, akkor sem esünk kétségbe, hiszen rettenetesen boldogok vagyunk Palkóval, hogy minden kezdeti nehézség ellenére két csodálatos gyerekünk született már! − lelkendezett Nóri.

ördög nóra_fb

Nóra ráadásul szakmailag is hatalmas kihívással néz szembe: a TV2 legújabb sikerprodukciójának háziasszonyaként nemcsak műsorvezetői, hanem csapatkapitányi szerepben is helyt kell állnia. A műsor édesanyaként is teljesen lenyűgözte, és ha egy nap a gyerekei arra kérnék, hogy szerepelhessenek a Kismenőkben, nem tiltaná meg nekik.

Ezeket a formátumokat teljesen a gyerekekre szabják a műsorkészítők, óriási élmény a kicsiknek részt venni benne. Ezzel együtt rám is nagyobb teher nehezedik, hiszen figyelnem kell arra, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, de elnézve az eddigi adásokat, szerintem minden percét imádták. És ha esetleg majd a saját gyerekeim is úgy érzik, hogy ki akarják magukat próbálni egy tehetségkutatóban, nem fogok az útjukba állni. Szülőként arra kell figyelnem, hogy a gyerekeim reális képet kapjanak arról, hogy miben tehetségesek. Mici nagyon jól rajzol, szeret festeni, szerintem őt végig fogja kísérni a művészi vonal. A kisfiam egyelőre mindent püföl, ami elé kerül. Még sok minden lehet belőle, hiszen csak augusztusban lesz kétéves. A legfontosabb − amire a szüleim is neveltek és ezt szeretném továbbadni a gyerekeimnek −, hogy ne csak szavakkal adjak nekik tanácsokat, hanem az élethez való hozzáállásommal.

ördögnóra

Kapcsolódó Cikkek

 • Így tekernek a sztárok

  Így tekernek a sztárok

  A meleg hónapokban sokak kedvenc közlekedési formája a biciklizés. Nincsenek ezzel másképp a világsztárok sem, akik azonban nem csak a járgányukra, de a megjelenésükre is kínosan ügyelnek, hiszen sose lehet tudni, mikor téved arra valamelyik bulvárlap lesifotósa.

 • Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Az érdi szurkolók bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón ismerkedhettek meg a 2017/18-as bajnoki szezon ÉRD női kézilabdacsapatával és céljaival, sőt, gyűjthettek autogramot és készíthettek közös fotókat is a játékosokkal.

 • Külön élnek Beckhamék

  Külön élnek Beckhamék

  Úgy tűnik, hogy David és Victoria Beckham házaspár új, furcsa divatot teremt! 1,7 milliárd forintért átépítik a házukat, hogy külön lakrészük legyen, de annak ellenére hogy válságban van a kapcsolatuk nem válnak.