2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Extra

Ördög Nóra: Jöhet a harmadik baba?

Tiszta Szívvel filmpremier a MOM Parkban. Till Attila filmjének bemutatóját tartották a Cinema City MOM parkban, ahol Tilla barátai nagy számban megjelentek.A TV2 műsorvezetője sokáig küzdött azért, hogy édesanya lehessen. Három és fél év várakozás után orvosi segítséggel megfogant kislányuk, Mici. Egy évvel később kisfiuk, Vencel már természetes úton fogant. Tapasztalatairól őszintén beszél hamarosan megjelenő könyvében, a Lokál olvasóinak pedig azt is elárulta, hogy minden nehézség ellenére készen áll egy harmadik babára is.

Nóri a Pozitív című könyvében őszintén vall a küzdelmes időszakról. Történetével sorstársainak szeretne erőt adni és megmutatni, hogy semmi sem lehetetlen. A kétgyerekes anyuka reméli, hogy a harmadik baba is Vencel példáját követi majd, és egyszer csak betoppan az életükbe.


− Nagyon élvezem az anyaságot. Nyitottak is vagyunk egy harmadik baba érkezésére, de még semmiképpen nem most. Mici és Vencel is pici még. Szóval ha kicsit nagyobbak lesznek, visszatérünk a családbővítés kérdésére, de ha véletlenül mégsem jön össze, akkor sem esünk kétségbe, hiszen rettenetesen boldogok vagyunk Palkóval, hogy minden kezdeti nehézség ellenére két csodálatos gyerekünk született már! − lelkendezett Nóri.

ördög nóra_fb

Nóra ráadásul szakmailag is hatalmas kihívással néz szembe: a TV2 legújabb sikerprodukciójának háziasszonyaként nemcsak műsorvezetői, hanem csapatkapitányi szerepben is helyt kell állnia. A műsor édesanyaként is teljesen lenyűgözte, és ha egy nap a gyerekei arra kérnék, hogy szerepelhessenek a Kismenőkben, nem tiltaná meg nekik.


Ezeket a formátumokat teljesen a gyerekekre szabják a műsorkészítők, óriási élmény a kicsiknek részt venni benne. Ezzel együtt rám is nagyobb teher nehezedik, hiszen figyelnem kell arra, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, de elnézve az eddigi adásokat, szerintem minden percét imádták. És ha esetleg majd a saját gyerekeim is úgy érzik, hogy ki akarják magukat próbálni egy tehetségkutatóban, nem fogok az útjukba állni. Szülőként arra kell figyelnem, hogy a gyerekeim reális képet kapjanak arról, hogy miben tehetségesek. Mici nagyon jól rajzol, szeret festeni, szerintem őt végig fogja kísérni a művészi vonal. A kisfiam egyelőre mindent püföl, ami elé kerül. Még sok minden lehet belőle, hiszen csak augusztusban lesz kétéves. A legfontosabb − amire a szüleim is neveltek és ezt szeretném továbbadni a gyerekeimnek −, hogy ne csak szavakkal adjak nekik tanácsokat, hanem az élethez való hozzáállásommal.

ördögnóra

Kapcsolódó Cikkek

 • Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

  Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

  Pécsi Ildikóról és családjáról hosszú hónapok óta csak elkeserítő híreket hallhattunk. A művésznő, ha épp nem fia exnejével, Pártos Csillával pereskedett, akkor a saját és a férje egészségügyi állapota miatt aggódhatott.

 • Fantasztikus produkciók A Dal 2018-ban – Videó!

  Fantasztikus produkciók A Dal 2018-ban – Videó!

  Izgalmas, nagyszerű zenék, szuperprodukciók voltak az ismét megújuló A Dal idei nyitányán. Még öt adás lesz, mire kiderül, melyik hazai produkció utazhat az Eurovíziós Dalfesztiválra – írja az Origo.

 • Ők nyerték A Dal 2018 első válogatóját

  Ők nyerték A Dal 2018 első válogatóját

  A Leander Kills és Süle Zsolt nyerte holtversenyben A Dal 2018 első válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Király Viktor, Ceasefire X és Knoll Gabi, a tévénézők szavazataival Vastag Tamás jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.