EUR: 312,82 Ft
CHF: 261,13 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb XV.kerület

Összeírják a kutyusokat

Februári mopsz találkozó, mopsztali, kutya, városliget (Fotó: Keresztesi Balázs)

F
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Elkezdődött az ebösszeírás a kerületben. A négy hónaposnál idősebb kutyák tulajdonosainak az „ebösszeíró adatlapot” kutyusonként, az oltási könyv alapján kitöltve, november 30-ig kell a kerületi Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztályához eljuttatniuk. A bejelentéshez szükséges adatlap elektronikusan az önkormányzat honlapjáról tölthető le, papíralapon a hivatal ügyfélszolgálatán és a Nyitott Ajtó Együttműködési Irodákban szerezhető be. A kitöltött adatlapokat postai úton a XV. kerületi Polgármesteri Hivatal 1601 Budapest, Pf. 46. címre, faxon a +36-1/305-3194 számon, elektronikusan a hatosagifoosztaly@bpxv.hu címen lehet elküldeni. Személyesen a hivatal ügyfélszolgálatán és a Nyitott Ajtó Együttműködési Irodákban adható le. Aki az adatszolgáltatási kötelezettséget elmulasztja, állatvédelmi bírságot kaphat, amelynek legkisebb összege 30 ezer forint.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.