2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XV.kerület

Összeírják a kutyusokat

Februári mopsz találkozó, mopsztali, kutya, városliget (Fotó: Keresztesi Balázs)

F
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Elkezdődött az ebösszeírás a kerületben. A négy hónaposnál idősebb kutyák tulajdonosainak az „ebösszeíró adatlapot” kutyusonként, az oltási könyv alapján kitöltve, november 30-ig kell a kerületi Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztályához eljuttatniuk. A bejelentéshez szükséges adatlap elektronikusan az önkormányzat honlapjáról tölthető le, papíralapon a hivatal ügyfélszolgálatán és a Nyitott Ajtó Együttműködési Irodákban szerezhető be. A kitöltött adatlapokat postai úton a XV. kerületi Polgármesteri Hivatal 1601 Budapest, Pf. 46. címre, faxon a +36-1/305-3194 számon, elektronikusan a hatosagifoosztaly@bpxv.hu címen lehet elküldeni. Személyesen a hivatal ügyfélszolgálatán és a Nyitott Ajtó Együttműködési Irodákban adható le. Aki az adatszolgáltatási kötelezettséget elmulasztja, állatvédelmi bírságot kaphat, amelynek legkisebb összege 30 ezer forint.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.