2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb

Rekordot dönt a sportágválasztó

c Az esemény egyik főszervezője Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

A nagy sportágválasztó

Tényleg minden sportág kipróbálható (Fotó:Sáfár Tibor)

Bár Kiss Gergely jelenleg a máltai Valetta játékosa, már a civil életre is készül. A jogi diplomával rendelkező sportoló egy rendezvényszervező céget is képvisel, nem mellesleg a XVII. Nagy Sportágválasztó sajtófőnöke is.

– Összesen 110 sportág képviselői lesznek ott velünk május 26-án és 27-én a Merkapt Sportközpontban, ami új csúcs a sportágválasztók történetében – mondta a Lokálnak Kiss Gergely. – Mivel az a mondásunk, hogy a gyerekek kipróbálhassanak minden sportágat, az egyesületeket és sportági szövetségeket úgy állítják be, hogy erre mindenkinek lehetősége legyen. Nagyon fontos kiemelni, hogy a fogyatékkal élő gyerekek sportjára fokozattan odafigyelünk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.