EUR: 307,06 Ft
CHF: 281,75 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Egyéb

Rekordot dönt a sportágválasztó

c Az esemény egyik főszervezője Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

A nagy sportágválasztó

Tényleg minden sportág kipróbálható (Fotó:Sáfár Tibor)

Bár Kiss Gergely jelenleg a máltai Valetta játékosa, már a civil életre is készül. A jogi diplomával rendelkező sportoló egy rendezvényszervező céget is képvisel, nem mellesleg a XVII. Nagy Sportágválasztó sajtófőnöke is.

– Összesen 110 sportág képviselői lesznek ott velünk május 26-án és 27-én a Merkapt Sportközpontban, ami új csúcs a sportágválasztók történetében – mondta a Lokálnak Kiss Gergely. – Mivel az a mondásunk, hogy a gyerekek kipróbálhassanak minden sportágat, az egyesületeket és sportági szövetségeket úgy állítják be, hogy erre mindenkinek lehetősége legyen. Nagyon fontos kiemelni, hogy a fogyatékkal élő gyerekek sportjára fokozattan odafigyelünk.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.