EUR: 305,49 Ft
CHF: 269,49 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Scully ügynök lehet a következő James Bond!

gaIgen merész ötlettel rukkoltak elő a James Bond filmek rajongói: azt szeretnék elérni, hogy Daniel Craig visszavonulása után Gillian Anderson vegye át a legendás titkos ügynök szerepét. Az X-akták 47 éves sztárját rendkívül meglepte, hogy a legendás kémsorozat rajongói elfogadnának egy nőt is a kultikus dupla nullás ügynök szerepében. Örömét a saját közösségi oldalán is kifejezte a következő szöveggel

“Ez Bond! Jane Bond! Köszönöm az összes szavazatot!”

Egyelőre nagy a titkolózás a 25.-ik Bond film körül, de az már szinte biztosnak látszik, hogy Daniel Craig ötödször nem fog vodka martinit szürcsölni a nagyvásznon. A híresztelésekből az is kitűnik, hogy nagy változást terveznek az alkotók a 007-es személye körül. Bizonyos pletykák szerint a fekete bőrű angol színész-rapper Idris Elba veheti át a legendás szerepet. További extrémebb elképzelések szerint  a jövő Bond-ja nem csak a gyengébbik nem tagjait cipelné be az ágyába, ami szintén drasztikus változást jelentene az eddigi nőcsábász karakterhez képest.

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.