EUR: 307,31 Ft
CHF: 281,64 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Extra

Scully ügynök lehet a következő James Bond!

gaIgen merész ötlettel rukkoltak elő a James Bond filmek rajongói: azt szeretnék elérni, hogy Daniel Craig visszavonulása után Gillian Anderson vegye át a legendás titkos ügynök szerepét. Az X-akták 47 éves sztárját rendkívül meglepte, hogy a legendás kémsorozat rajongói elfogadnának egy nőt is a kultikus dupla nullás ügynök szerepében. Örömét a saját közösségi oldalán is kifejezte a következő szöveggel

“Ez Bond! Jane Bond! Köszönöm az összes szavazatot!”

Egyelőre nagy a titkolózás a 25.-ik Bond film körül, de az már szinte biztosnak látszik, hogy Daniel Craig ötödször nem fog vodka martinit szürcsölni a nagyvásznon. A híresztelésekből az is kitűnik, hogy nagy változást terveznek az alkotók a 007-es személye körül. Bizonyos pletykák szerint a fekete bőrű angol színész-rapper Idris Elba veheti át a legendás szerepet. További extrémebb elképzelések szerint  a jövő Bond-ja nem csak a gyengébbik nem tagjait cipelné be az ágyába, ami szintén drasztikus változást jelentene az eddigi nőcsábász karakterhez képest.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ganxsta Zolee újra szerelmes

    Ganxsta Zolee újra szerelmes

    Ganxsta Zolee és kislánya, Zoé a Frizbi gyereknapi adásának felvételén meséltek mindennapjaikról, a kislány pedig kikotyogta, hogy az ötvenegy éves rapper újra szerelmes.

  • Gubás Gabi: „Találjátok meg a haza vezető utat!”

    Gubás Gabi: „Találjátok meg a haza vezető utat!”

    Hazánk hírességei évek óta összefognak az Ezer Lámpás Éjszakáján az eltűnt gyermekekért. Gubás Gabi az idei kampány arca elárulta, hogy miért különösen fontos számára édesanyaként ez a téma, Kárász Róbert – a kezdeményezés megálmodója – pedig arról mesélt, hogy milyen személyes indíttatás vezetett ahhoz, hogy életre hívja a mozgalmat.