EUR: 307,92 Ft
CHF: 282,21 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XVI.kerület

Segítség kell az elhunyt kisfiú családjának

Csabika

Paulik Csaba (2006-2016)

Felfoghatatlan tragédia történt egy cinkotai családi házban: édesanya és tízéves kisfia halt meg otthonukban.

A fővárosi hivatásos tűzoltók találtak rá Paulik Csabára és anyukájára. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint halálukat feltehetőleg a szén-monoxid magas koncentrációja okozta. Csaba a Proaktív Taekwondo tízéves, sárga öves versenyzője, nemrég volt az első versenye az országos bajnokságon.

– Tisztelettudó, udvarias, kedves, lelkes kis srác volt – fogalmazott Hasitz Márta klubvezető a szövetség honlapján. – Csabi az első tanítványaink egyike volt, most vizsgázott le sárga övre. Lelkesen dolgozott az edzéseken és komolyan vette, amit csinált. Fekete öves akart lenni. Az elmúlt pár hétben együtt készültünk élete első versenyére, amelyen nagyon kitett magáért. Ügyes volt, határozott, magabiztos. Büszkék voltunk rá. Szombaton, a verseny után vidám volt és lelkes. Célokat tűztünk ki és terveztük a folytatást. De nem így…

A kettős temetés 1,1 millió forintba kerül, ami meghaladja a család anyagi keretét. Aki minimálisan is, de hozzá tud járulni a költségekhez, az édesapa, Paulik Pál bankszámlaszámára utalhat tetszőleges összeget: 10700206 50461228 51100005.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.