EUR: 310,70 Ft
CHF: 259,31 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XVI.kerület

Segítség kell az elhunyt kisfiú családjának

Csabika

Paulik Csaba (2006-2016)

Felfoghatatlan tragédia történt egy cinkotai családi házban: édesanya és tízéves kisfia halt meg otthonukban.

A fővárosi hivatásos tűzoltók találtak rá Paulik Csabára és anyukájára. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint halálukat feltehetőleg a szén-monoxid magas koncentrációja okozta. Csaba a Proaktív Taekwondo tízéves, sárga öves versenyzője, nemrég volt az első versenye az országos bajnokságon.


– Tisztelettudó, udvarias, kedves, lelkes kis srác volt – fogalmazott Hasitz Márta klubvezető a szövetség honlapján. – Csabi az első tanítványaink egyike volt, most vizsgázott le sárga övre. Lelkesen dolgozott az edzéseken és komolyan vette, amit csinált. Fekete öves akart lenni. Az elmúlt pár hétben együtt készültünk élete első versenyére, amelyen nagyon kitett magáért. Ügyes volt, határozott, magabiztos. Büszkék voltunk rá. Szombaton, a verseny után vidám volt és lelkes. Célokat tűztünk ki és terveztük a folytatást. De nem így…

A kettős temetés 1,1 millió forintba kerül, ami meghaladja a család anyagi keretét. Aki minimálisan is, de hozzá tud járulni a költségekhez, az édesapa, Paulik Pál bankszámlaszámára utalhat tetszőleges összeget: 10700206 50461228 51100005.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.