2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XVI.kerület

Segítség kell az elhunyt kisfiú családjának

Csabika

Paulik Csaba (2006-2016)

Felfoghatatlan tragédia történt egy cinkotai családi házban: édesanya és tízéves kisfia halt meg otthonukban.

A fővárosi hivatásos tűzoltók találtak rá Paulik Csabára és anyukájára. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint halálukat feltehetőleg a szén-monoxid magas koncentrációja okozta. Csaba a Proaktív Taekwondo tízéves, sárga öves versenyzője, nemrég volt az első versenye az országos bajnokságon.


– Tisztelettudó, udvarias, kedves, lelkes kis srác volt – fogalmazott Hasitz Márta klubvezető a szövetség honlapján. – Csabi az első tanítványaink egyike volt, most vizsgázott le sárga övre. Lelkesen dolgozott az edzéseken és komolyan vette, amit csinált. Fekete öves akart lenni. Az elmúlt pár hétben együtt készültünk élete első versenyére, amelyen nagyon kitett magáért. Ügyes volt, határozott, magabiztos. Büszkék voltunk rá. Szombaton, a verseny után vidám volt és lelkes. Célokat tűztünk ki és terveztük a folytatást. De nem így…

A kettős temetés 1,1 millió forintba kerül, ami meghaladja a család anyagi keretét. Aki minimálisan is, de hozzá tud járulni a költségekhez, az édesapa, Paulik Pál bankszámlaszámára utalhat tetszőleges összeget: 10700206 50461228 51100005.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.