EUR: 325,69 Ft
CHF: 283,45 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb XXI.kerület

Simon Sarolta kvalifikált az Eb-re

Éles küzdelmet és izgalmakat hozott a székesfehérvári junior országos öttusabajnokság − adta hírül a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) hivatalos honlapja. A hírek szerint a világversenyek előtti utolsó válogatót követően Kállai Ákos utánpótlás-kapitány fejében már összeállt a csapat, és abban minden bizonnyal helye lesz a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület versenyzőjének, Simon Saroltának is.

Saciugrik

fotó: Fülep Sándor- Csepel Öttusa Média

SACIfUTSaciviv

Kora Dánielnek, a Csepel ÖVSE edzőjének beszámolójából kiderült, hogy a fiúknál csapatban az előkelő negyedik helyet szerezte meg a csepeli alakulat, egyéniben pedig Brázda Gàbor a 8., Pataki Balázs a 17., míg Mikó Domonkos a 18. helyen végzett. Az Ifi A korosztályban induló Koricsánszky Olivér a 27. pozícióban zárt. A lányoknál Simon a 9. helyen fejezte be a versenyt, ami azt jelenti, hogy összességében a 3. helyen kvalifikálta magát a magyar válogatott keretébe a közelgő lengyelországi Európa-bajnokságra.


– A lányok között az utolsó lövészetig kérdés volt, hogy ki nyeri a bajnokságot – mondta el a MÖSZ honlapjának Kállai Ákos kapitány, aki izgalmas versenyeket látott Székesfehérváron. – Az érettségi vizsgák hete alatt kollégáimmal együtt ezzel az eredménnyel kalkuláltunk és lehet, hogy kívülről nem nagyon látszott, de mentálisan a srácok nagyot léptek előre, ami mindenképpen pozitívumnak számít! – magyarázta Kora Dániel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.