EUR: 307,83 Ft
CHF: 281,74 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XXI.kerület

Simon Sarolta kvalifikált az Eb-re

Éles küzdelmet és izgalmakat hozott a székesfehérvári junior országos öttusabajnokság − adta hírül a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) hivatalos honlapja. A hírek szerint a világversenyek előtti utolsó válogatót követően Kállai Ákos utánpótlás-kapitány fejében már összeállt a csapat, és abban minden bizonnyal helye lesz a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület versenyzőjének, Simon Saroltának is.

Saciugrik

fotó: Fülep Sándor- Csepel Öttusa Média

SACIfUTSaciviv

Kora Dánielnek, a Csepel ÖVSE edzőjének beszámolójából kiderült, hogy a fiúknál csapatban az előkelő negyedik helyet szerezte meg a csepeli alakulat, egyéniben pedig Brázda Gàbor a 8., Pataki Balázs a 17., míg Mikó Domonkos a 18. helyen végzett. Az Ifi A korosztályban induló Koricsánszky Olivér a 27. pozícióban zárt. A lányoknál Simon a 9. helyen fejezte be a versenyt, ami azt jelenti, hogy összességében a 3. helyen kvalifikálta magát a magyar válogatott keretébe a közelgő lengyelországi Európa-bajnokságra.

– A lányok között az utolsó lövészetig kérdés volt, hogy ki nyeri a bajnokságot – mondta el a MÖSZ honlapjának Kállai Ákos kapitány, aki izgalmas versenyeket látott Székesfehérváron. – Az érettségi vizsgák hete alatt kollégáimmal együtt ezzel az eredménnyel kalkuláltunk és lehet, hogy kívülről nem nagyon látszott, de mentálisan a srácok nagyot léptek előre, ami mindenképpen pozitívumnak számít! – magyarázta Kora Dániel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.