EUR: 311,48 Ft
CHF: 266,11 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb XXI.kerület

Simon Sarolta kvalifikált az Eb-re

Éles küzdelmet és izgalmakat hozott a székesfehérvári junior országos öttusabajnokság − adta hírül a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) hivatalos honlapja. A hírek szerint a világversenyek előtti utolsó válogatót követően Kállai Ákos utánpótlás-kapitány fejében már összeállt a csapat, és abban minden bizonnyal helye lesz a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület versenyzőjének, Simon Saroltának is.

Saciugrik

fotó: Fülep Sándor- Csepel Öttusa Média

SACIfUTSaciviv

Kora Dánielnek, a Csepel ÖVSE edzőjének beszámolójából kiderült, hogy a fiúknál csapatban az előkelő negyedik helyet szerezte meg a csepeli alakulat, egyéniben pedig Brázda Gàbor a 8., Pataki Balázs a 17., míg Mikó Domonkos a 18. helyen végzett. Az Ifi A korosztályban induló Koricsánszky Olivér a 27. pozícióban zárt. A lányoknál Simon a 9. helyen fejezte be a versenyt, ami azt jelenti, hogy összességében a 3. helyen kvalifikálta magát a magyar válogatott keretébe a közelgő lengyelországi Európa-bajnokságra.


– A lányok között az utolsó lövészetig kérdés volt, hogy ki nyeri a bajnokságot – mondta el a MÖSZ honlapjának Kállai Ákos kapitány, aki izgalmas versenyeket látott Székesfehérváron. – Az érettségi vizsgák hete alatt kollégáimmal együtt ezzel az eredménnyel kalkuláltunk és lehet, hogy kívülről nem nagyon látszott, de mentálisan a srácok nagyot léptek előre, ami mindenképpen pozitívumnak számít! – magyarázta Kora Dániel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek