EUR: 308,76 Ft
CHF: 267,52 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb XXI.kerület

Simon Sarolta kvalifikált az Eb-re

Éles küzdelmet és izgalmakat hozott a székesfehérvári junior országos öttusabajnokság − adta hírül a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) hivatalos honlapja. A hírek szerint a világversenyek előtti utolsó válogatót követően Kállai Ákos utánpótlás-kapitány fejében már összeállt a csapat, és abban minden bizonnyal helye lesz a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület versenyzőjének, Simon Saroltának is.

Saciugrik

fotó: Fülep Sándor- Csepel Öttusa Média

SACIfUTSaciviv

Kora Dánielnek, a Csepel ÖVSE edzőjének beszámolójából kiderült, hogy a fiúknál csapatban az előkelő negyedik helyet szerezte meg a csepeli alakulat, egyéniben pedig Brázda Gàbor a 8., Pataki Balázs a 17., míg Mikó Domonkos a 18. helyen végzett. Az Ifi A korosztályban induló Koricsánszky Olivér a 27. pozícióban zárt. A lányoknál Simon a 9. helyen fejezte be a versenyt, ami azt jelenti, hogy összességében a 3. helyen kvalifikálta magát a magyar válogatott keretébe a közelgő lengyelországi Európa-bajnokságra.

– A lányok között az utolsó lövészetig kérdés volt, hogy ki nyeri a bajnokságot – mondta el a MÖSZ honlapjának Kállai Ákos kapitány, aki izgalmas versenyeket látott Székesfehérváron. – Az érettségi vizsgák hete alatt kollégáimmal együtt ezzel az eredménnyel kalkuláltunk és lehet, hogy kívülről nem nagyon látszott, de mentálisan a srácok nagyot léptek előre, ami mindenképpen pozitívumnak számít! – magyarázta Kora Dániel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.