EUR: 307,77 Ft
CHF: 267,51 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Extra

Sivatagi koncertet adnak a rocklegendák

A Rolling Stonest, Bob Dylant, Paul McCartneyt, Neil Youngot, Roger Waterst és a Who együttest felvonultató szuperprodukció szervezői bejelentették, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel még egy hétvégén zenélnek együtt a rocklegendák októberben Kaliforniában.

A Desert Trip szervezői hétfőn, röviddel a jegyárusítás megkezdése előtt közölték, hogy a rock veteránjai az október 7-9-i hétvége után 14-16-án ismét együtt zenélnek az “óriási érdeklődés” miatt.

A fesztiválra bejutó szerencsés rajongóknak először lesz lehetőségük, hogy ugyanott, bár egy nap különbséggel láthassák játszani McCartneyt és Bob Dylant. Egy napra 199 dollárért lehet jegyet venni, a három napra szóló “bérlet” 399 dollárba (110 ezer forint) kerül, s mivel a fellépőkhöz hasonlóan a rajongók jórésze is az idősebb korosztályokhoz tartozik, 699-től 1599 dollárig (443 ezer forint) terjedő áron kínálnak ülőhelyes belépőjegyeket is.

A fellépő sztárok a hetvenes éveikben járnak, egyetlen kivétel a 68 esztendős Ronnie Wood, a Stones gitárosa.

A koncertsorozatot péntek este nyitja a Stones és Bob Dylan, őket követi szombaton Paul McCartney és Neil Young, vasárnap este Roger Waters, a Pink Floyd egyik alapítója és a Who együttes zárja a rockünnepet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szerepért hívta ágyba a rendező Köllő Babettet

    Szerepért hívta ágyba a rendező Köllő Babettet

    Hazánkban is egyre többen emelik fel  szavukat a színházi- és filmes szakmában történt szexuális visszaélések ügyében. Lokál most újabb zaklatásról rántotta le a leplet, ugyanis a Feleségek luxuskivitelben sztárját, Köllő Babettet még kiskorúként akart elcsábítani egy neves színházigazgató.