EUR: 307,78 Ft
CHF: 281,92 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Sivatagi koncertet adnak a rocklegendák

A Rolling Stonest, Bob Dylant, Paul McCartneyt, Neil Youngot, Roger Waterst és a Who együttest felvonultató szuperprodukció szervezői bejelentették, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel még egy hétvégén zenélnek együtt a rocklegendák októberben Kaliforniában.

A Desert Trip szervezői hétfőn, röviddel a jegyárusítás megkezdése előtt közölték, hogy a rock veteránjai az október 7-9-i hétvége után 14-16-án ismét együtt zenélnek az “óriási érdeklődés” miatt.

A fesztiválra bejutó szerencsés rajongóknak először lesz lehetőségük, hogy ugyanott, bár egy nap különbséggel láthassák játszani McCartneyt és Bob Dylant. Egy napra 199 dollárért lehet jegyet venni, a három napra szóló “bérlet” 399 dollárba (110 ezer forint) kerül, s mivel a fellépőkhöz hasonlóan a rajongók jórésze is az idősebb korosztályokhoz tartozik, 699-től 1599 dollárig (443 ezer forint) terjedő áron kínálnak ülőhelyes belépőjegyeket is.

A fellépő sztárok a hetvenes éveikben járnak, egyetlen kivétel a 68 esztendős Ronnie Wood, a Stones gitárosa.

A koncertsorozatot péntek este nyitja a Stones és Bob Dylan, őket követi szombaton Paul McCartney és Neil Young, vasárnap este Roger Waters, a Pink Floyd egyik alapítója és a Who együttes zárja a rockünnepet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.