EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Belföld

Spé­der teljes jogú meg­ha­tal­ma­zottja volt az Index-tulajdonos offshore cégnek

Nemrég számoltunk be róla, a Ripost cikke alapján, hogy Spéder Zoltán ál­ta­lá­nos meg­ha­tal­ma­zottja volt az Index-tu­laj­do­nos Sey­chelle-szi­ge­teki cég­nek. A jól ismert médiavállalkozó ügyvédjének kérésére helyreigazítást közölt a Ripost, így ezt most mi is megtesszük: Spéder tel­jes körű, ál­ta­lá­nos meg­ha­tal­ma­zottja volt az offshore cégnek.

Tehát, Spé­der Zol­tán ügy­véd­jé­nek fel­szó­lí­tá­sára he­lyreigazítunk: Az Index.hu tu­laj­do­nosa nem csu­pán le­ve­le­ket át­vevő kéz­be­sí­tési meg­bí­zottja, de tel­jes körű, ál­ta­lá­nos meg­ha­tal­ma­zottja volt az Index-tu­laj­do­nos Sey­chelle-szi­ge­teki cég­nek. Spé­der meg­ha­tal­ma­zá­sá­nak a cég­ira­tok sze­rint sem­mi­féle kor­látja nem volt a Ripost információi szerint.

“A meghatalmazott jogkörének semmiféle korlátja nincs egészen addig, amíg a cég érdekében jár el.” –  közzétett dokumentumokban, amelyekben még az általános és korlátlan meghatalmazás határidejét sem rögzítették.

További részletek a Ripost oldalán olvashatóak!

Kapcsolódó Cikkek

  • A T-Sysytems együttműködik a főpolgármester által kezdeményezett vizsgálatban

    A T-Sysytems együttműködik a főpolgármester által kezdeményezett vizsgálatban

    A T-Systems Magyarország maximálisan együttműködik a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) e-jegy értékesítési projektje ügyében indított vizsgálatban, minden információt megad ehhez, és a cégen belül sem fognak elmaradni a szükséges lépések – ígérte Kaszás Zoltán, a társaság vezérigazgatója szombaton a Facebookon megjelent nyilatkozatában, ahol egyben bocsánatot kért a kialakult helyzet miatt.

  • BKK-jegyértékesítés: Tarlós István vizsgálatot rendelt el

    BKK-jegyértékesítés: Tarlós István vizsgálatot rendelt el

    A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) online értékesítési rendszerének bevezetésekor kialakult helyzet tisztázására Tarlós István főpolgármester vizsgálatot rendelt el a közösségi közlekedés biztonságos és utasbarát működtetése érdekében, a BKK mindenben támogatja a vizsgálatot és a megnyugtató megoldás kidolgozását – közölte a cég vezérigazgatója szombat este.