EUR: 307,06 Ft
CHF: 281,68 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Belföld

Spé­der teljes jogú meg­ha­tal­ma­zottja volt az Index-tulajdonos offshore cégnek

Nemrég számoltunk be róla, a Ripost cikke alapján, hogy Spéder Zoltán ál­ta­lá­nos meg­ha­tal­ma­zottja volt az Index-tu­laj­do­nos Sey­chelle-szi­ge­teki cég­nek. A jól ismert médiavállalkozó ügyvédjének kérésére helyreigazítást közölt a Ripost, így ezt most mi is megtesszük: Spéder tel­jes körű, ál­ta­lá­nos meg­ha­tal­ma­zottja volt az offshore cégnek.

Tehát, Spé­der Zol­tán ügy­véd­jé­nek fel­szó­lí­tá­sára he­lyreigazítunk: Az Index.hu tu­laj­do­nosa nem csu­pán le­ve­le­ket át­vevő kéz­be­sí­tési meg­bí­zottja, de tel­jes körű, ál­ta­lá­nos meg­ha­tal­ma­zottja volt az Index-tu­laj­do­nos Sey­chelle-szi­ge­teki cég­nek. Spé­der meg­ha­tal­ma­zá­sá­nak a cég­ira­tok sze­rint sem­mi­féle kor­látja nem volt a Ripost információi szerint.

“A meghatalmazott jogkörének semmiféle korlátja nincs egészen addig, amíg a cég érdekében jár el.” –  közzétett dokumentumokban, amelyekben még az általános és korlátlan meghatalmazás határidejét sem rögzítették.

További részletek a Ripost oldalán olvashatóak!

Kapcsolódó Cikkek

 • Kőszegi Tamás, a bukott HÖK-ös

  Kőszegi Tamás, a bukott HÖK-ös

  Fénylő üstökösként robbantak a hazai politikai életbe, de a választók előtt „sötét lovak” a Momentum Mozgalom ifjú vezetői. Sorozatunkban bemutatjuk a Momentum valódi arcait, akik fiatalságuk ellenére is őriznek már csontvázakat szekrényeikben.

 • Migránsok terrorizálják a nőket Párizsban

  Migránsok terrorizálják a nőket Párizsban

  Megszállták a muszlim férfiak Párizs egyik belvárosi részét. A migránsok nemcsak beszólnak, hanem erőszakoskodnak is a nőkkel, akik már úgy járnak haza a munkából, hogy egy metrómegállóval hamarabb leszállnak és taxiba ülnek.

 • Óriási támogatást kapnak a családok

  Óriási támogatást kapnak a családok

  A kormány tovább emeli a családi adókedvezmény mértékét, ennek középpontjába a kétgyermekes családokat állítják – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Családok Budapesti Világtalálkozójának első napján megrendezett demográfiai fórumon, ahol ismertette a kormány előző napi ülésén elfogadott, gyermekvállalást ösztönző akciótervet.

 • Botka le akarja bontani a kerítést

  Botka le akarja bontani a kerítést

  Hatalomra kerülése után lebontaná a szerb–magyar határon létesített technikai határzárat Botka László, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, aki erről a Reuters hírügynökségnek adott interjúban beszélt.